Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Allah kaza bela vermesin.Aracınız süper olmuş.Güle güle binin.Umarım 13 kasımda sizleri de anıtkabir ziyaretimizde aramızda görürüz.saygılar sevgiller

Yorum

araçla ilgili bilgi alabilirmiyiz biraz, motor da herhangibir modifiye varmı mesela, bide egzos nasıl?

Yorum

Mustafa bey bayramınızı kutlarım.

Öncelikle fotoğraf çekimleri gerçekten güzel çıkmış. Çekimler aracı çok güzel göstermiş. Aracın bulunduğu yerlerde aracı çok göstermiş.

Aracınızı gerçekten sevdim, çok güzel görünüme sahip istediğiniz şekle soktuğunuza inanıyorum. Fotoğrafları baya bekledik ama beklemeye deymiş..

13 Kasım'da muhakkak aramızda KAMİNARI III'ü görmek isteriz umarım katılım gösterirsiniz umarım..

Keyifli kazasız, belasız iyi sürüşler dilerim.

Saygılar

Yorum

Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin araç çok güzel olmuş.

Yorum

Mustafa kardeşim Ellerine sağlık döktürmüşün valla
            Ben kışlık olarak M5 jantı kullanıyorum ve çok beğenerek aldım fakat güzel resimlerle jantın ne kadar güzel olduğu bir kez daha ortaya çıkmış
            Güzel bir Çalışma olmuş Beğendiğim araclar arasında üst sıralara tırmandı bir anda Allah kaza bela vermesin nazarlardan esirgesin

Yorum

Bir çok yeri konusundada benim aracla benzerliği dikkat cekici olmuş bi kaç farktan haric benim araba mı bu diyecem nerdeyse

Yorum

evet gerçekten aracınız çok güzel olmuş, opc body kitler çoğalsın, forumumuzun gücü ortaya çıksın bir de bir iki opc dahil edersek buraya off tadından yenmez Allah kazasız belasız cezasız hasarsız kullandırsın, merak ettiğim araçta galiba spacer var, ya da lastiklerin genişliği 275 filan mı blink , çok çıkık duruyor da ama çok yakışmış... ayrıca da güçlü dizeller lazım kesinlikle Emre abi bu araçla 320d'nin akibeti ne olur sence

Yorum

İç aydınlatma süper Dışı hakkında yorum yapmıyorum zaten maşallah. Beklediğimize değdi ihihi
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    evet gerçekten aracınız çok güzel olmuş, opc body kitler çoğalsın, forumumuzun gücü ortaya çıksın bir de bir iki opc dahil edersek buraya off tadından yenmez Allah kazasız belasız cezasız hasarsız kullandırsın, merak ettiğim araçta galiba spacer var, ya da lastiklerin genişliği 275 filan mı blink , çok çıkık duruyor da ama çok yakışmış... ayrıca da güçlü dizeller lazım kesinlikle Emre abi bu araçla 320d'nin akibeti ne olur sence
                    Valla kardeşim çok zor diye düşünüyorum yani denemek lazım 3.20 d yeni kasaların torkuda çok iyi birde en nihayetinde stockla kıyaslıyoruz hep oda ufak bir alpine yazılım attrısa zatn hiç bir arabayı mukayese edemez olacaz bu gidişle...

Yorum

bahsetmiş oldugunuz orjinal 20" OPC jantları epeydir araştırıyorum. bi abimiz birebir aynı (replica) ama 19" ini bi kaç hafta içinde getirecem dedi. bakalım nasıl görünüyolar

aracınız içinde 41 kere maşallah. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin... clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

evet yazılımlı bmw sıkıntı olur, yani kalkışta bmw alır da kesin, fakat rollingler tartışmalı olur, benim tahminime göre, bu araba rolling'de bizim araçların stocklarını geçer, tork 400'e vurmuştur tahminimce, yani bmw bi de hafif kasa avantajı kullanabilir... yakıt tüketiminde de kapışırlar

Yorum

Spacer yok aracta Ömer kardeşim acılı cekimlerden öyle gözükmüş arkadan simetrik cekilmiş resmlere dikkat edecek olursan nizami olduğunu anlarsın,ben aynı jantı kumho kış lastikleri ile kullanıyorum ve 19 255 45 olarak muhtemelen Mustafanın Aracta bu ölçülerde...

Yorum

anladım abi, hoş bir hava vermiş araca, biraz elit havadan çıkıp daha sportif bir havaya kaçmış bizim araçta bu standart cosmo jantlarından başka bütün jantlar araca spor bir hava katıyor zaten 17'ler bile spor bir görünüme sahip bence senin araçtakini görmedim abi, bi bu de bi tane sahibinden de satılık var, ankarada siyah, o da m5 jantı koymuş araca, onda bu kadar çıkık durmuyordu gibime geldi... ama 255 olmasına rağmen aşırı kalın duruyor...

Yorum

anladım abi, hoş bir hava vermiş araca, biraz elit havadan çıkıp daha sportif bir havaya kaçmış bizim araçta bu standart cosmo jantlarından başka bütün jantlar araca spor bir hava katıyor zaten 17'ler bile spor bir görünüme sahip bence senin araçtakini görmedim abi, bi bu de bi tane sahibinden de satılık var, ankarada siyah, o da m5 jantı koymuş araca, onda bu kadar çıkık durmuyordu gibime geldi... ama 255 olmasına rağmen aşırı kalın duruyor...
                              Ben zaten kışlık için aldım o jantı Ömer kardeşim kar kış 20 ile zor derken gittim 19 aldım perhiz lahana ilişkisi oldu biraz ama olsun
                              ama işte en nihayetinde çocuklar bile biliyor BMw jantı olduğunu o biraz bulandırıyor yoksa jant çok güzel...

Yorum

Heyt maşallah! Nazar değmesin, içi dışı çok yakışıklı olmuş Mustafa Abi. Allah kazasız belasız bindirmeyi nasip etsin inşallah

Yorum

İşleniyor...
                                X