Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Maaşallah gördüğüm en alimi ve güzel insignialardan biri sağ egzoz üstünde bir carpı farkettim o ne?
    Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Yara bandi haha
    clapclap clapclap
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
      Mustafacım maşallah diyelim, nazar değmesin. Bu kadar güzel bir canavarın yanında seni bu kadar düşündüren nedir acaba ? alala
      Allah razı olsun abi cümlemizinkine inşallah , beni düşündüren değilde orda arabaya bakarak Rabbime bir kez daha şükrediyodum sahip olabildiğim her türlü güzellikler güzel insanlar için
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
        ah be mustafa kardeşim araban çok güzel oldu egzoz uçlarında iddialı ve güzel de başka marka aracın jantı olmuyor bi turbonun jantlarını tak bak nekadar güzel olucak sonra
        abi iyi diyosun hoş diyosunda bizim arabalara jant seçimi zor iş , her beğendiğin uyumlu olmuyo maalesef , araştırıyorum ama yurtdışından getirmem lazım bu gidişle ona da vakit ayıramıyorum , bi turbonun jantlarını daha canlı görmedim ama fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla içime sinmedi hiç...
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
          Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
          Mustafacım maşallah diyelim, nazar değmesin. Bu kadar güzel bir canavarın yanında seni bu kadar düşündüren nedir acaba ? alala
          Allah razı olsun abi cümlemizinkine inşallah , beni düşündüren değilde orda arabaya bakarak Rabbime bir kez daha şükrediyodum sahip olabildiğim her türlü güzellikler güzel insanlar için
          clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

İşleniyor...
          X