Arkadaşlar dün itibarıyla kara şahinin body kiti bitti.Biliyorum seveniniz olur sevmeyeniniz olur ama benim gözümde kara şahin bu kadar. Bu arada hav kapalı olduğu ve arabayı yıkatamadığım için fotolar çok güzel değil. Bunun için özür diliyorum.Ancak siznle paylaşmak istedim. Saygılar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
IRMSCHER KARA ŞAHİN BİTTİ
Collapse
X
-
Ynt: IRMSCHER KARA ŞAHİN BİTTİ
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Bu arada boyutu çok mu küçülttüm bilmiyorum.Fotoğraf yüklemeyi dah önce beceremdiğim için çok küçültmüş olabilirm. Bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar sevgiler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: xxstormxxYine saman altından su yürütmüşsün Utku tam kara şahin olmuş valla..
Yakında Volkan hadi rooling yapalım derse şaşırmayın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Ya beyler herkese tek tek teşekkür de bu fotoları bir büyütebilsem... haha haha haha haha
800*600 ideal...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Ya beyler herkese tek tek teşekkür de bu fotoları bir büyütebilsem... haha haha haha haha
Resimleri görmeyelim merak edelim diye böyle yaptın herhalde
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Vallahi bu konuda gerçekten beceriksizim vallahi fotoların orjinallerini birine atayım da o halletsin .mesela emre sana.Senin mail neydi?
Yorum
Yorum