Bülent abim çok sağolasın. Ömercim çok teşekkür ederim.Orjinalleri 4300 sarıymış ben 5000 kelvin taktırdım....Ayrica her arabada oldugu gibi ilk modellred daha iyi olan philips kullanilirken simdi osrama donmusler. 5000 kelvin philipsin ozel bir ampulu var....
anladım abi, güle güle kullan, maşallah kara şahinin çehresi dehşet oldu
alcak köfte seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ihihi hayırlı ugurlu olsun utku kardeşim yakışır sana gündüz farların yanıyormu
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
cemil abi bitmez bunun arabasının işşi ihihi sırada ne var utku hocam
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Sagol Emrecim....tabii ledlerim aniyor da gunduz makineyle gozukmuyor. Artik bitsin be Emrem . Arabaya bakinca bana eksik birsey gelmemeye basladi. Ne dusunduysem ne kafama yattiysa yaptim. B aralar cok fazla sey gelmiyor aklima.....eeee artik maddi olarak da sarsmaya basladi. Arabanin kasko bedelinde 15 000 lira civari fazlalik var..... O yuzden yeter diye dusunuyorum. bu kadar calismayi yaptiktan sonra tadina varamadan satarsam cok uzulurum. O yuzden biraz da keyfine varayim. Kendime bu kadar baksam 110 kilo yerine 85 kilo olurdum. Ama kara sahinin yerini hicbir sey tutmuyor. O benim gercek dostum....
Sagol Emrecim....tabii ledlerim aniyor da gunduz makineyle gozukmuyor. Artik bitsin be Emrem . Arabaya bakinca bana eksik birsey gelmemeye basladi. Ne dusunduysem ne kafama yattiysa yaptim. B aralar cok fazla sey gelmiyor aklima.....eeee artik maddi olarak da sarsmaya basladi. Arabanin kasko bedelinde 15 000 lira civari fazlalik var..... O yuzden yeter diye dusunuyorum. bu kadar calismayi yaptiktan sonra tadina varamadan satarsam cok uzulurum. O yuzden biraz da keyfine varayim. Kendime bu kadar baksam 110 kilo yerine 85 kilo olurdum. Ama kara sahinin yerini hicbir sey tutmuyor. O benim gercek dostum....
yakışır sana utku ne için çalışıyorsun bazen boşş veeeeeeerrrrrrrrrrrr diyeceksin bence en güzelini yapmışın arabana bakınca mutlu oluyorsan ne mutlıu sana ihihi
Utku hocam herkese anlatıyorum senin bu afl maceranı clapclap Canlısınıda görürüz inşallah.Kutlamak lazım Tekrar hayırlı olsun. Madem senin arabanın işi bitti gel benimkine başlayalım. Biraz ses kalitesini artırmak isityorum. Bi dvd navi olayı var biliyorsun. Biraz pasta cila yaparız. Biliyorum senin için çok ufak işler ama maksat oyalan canın sıkılmasın rolleyes
Bu arada inana bana 85 kg'ye düşsen bu kadar keyif almazsın hayattan. E parmakta yüzükte var. 110 iyidir abi yasal hız sınırı
Supersin Kerem hocam.... Cok dogru konusmussun....sen ste seninkini de bir canavar yapariz keyfinden yenmez. Ses sistemini hemen halledelim. Ses sistemi dedigimiz hemen br dokunmatik ekranla hallederiz. Arkayada iki adet ikizler icin kafalik ekrani. Deyme onarin keyfine. Sonra y avas yavas yazilim sprint biister derken bodye baslariz..... Merak etme.....bu arada sayende camiada adimiz cikacak vallahi.....
Ayşegül'ün haberi varsa camianında var demektir geçmiş olsun Utku yavaş yavaş sindire sindire yapalıma abi. Yazılım, sprint derken overdoz olmayayım sonra.
Sedat hocam su an led ve kisa aorunsuz calisiyor. Uzun icin iki tane motor ayarladik.onun icin araya ozel bir parça hazirlatiyoruz. Uzunu da onla aktive edeecegiz. Yanliz arkadaslar inanilmaz bir sisitem bu afl teknik detaylarini ogrenince bir kez daha hayran kaldim. Burda bence onemli bir nuans da 4300 kelvinlik ampuller oldukca sari duruyor. O nedenle bence 5000 kelvinlik philips oldukca bassarili oldu. Ben de orjinal aflilere bunu tavsiye edebilirim.
Gokhan kardesim hemsehrim cok sagolasin. İsin esprisi yeni araban hayirli ugurlu olsun. Scirocco gercekten cok guzel bir arac. Vw grubundan sadece o ve cc birazhosuma gidiyor..... Arabani kazasiz belasiz keyifli kullanman dilegiyle.
Yorum