gerçekten küçük görünüyor ama kullanırken küçük değil inanın. bizim arabalar biraz iri galiba arkadaşlar. o yüzden küçük gibi geliyor bence.
Karşılaştırma yapmayı sevmem ama bugün cc ye baktım. 3 cm daha uzun bizim arabalar.
İnsan bi not bırakır helallik felan ister ne vicdansız ahlaksızlar var yaa..itinalı bi rötüşün ardından pastacila götürür diye biliyorum benimde başıma gelmişti.ama boyanın altındaki kazınma fazla iste sağlam bi kaportacı bulsanız cok daha iyi olur.
Çok Geçmiş olsun...
boya kalktıysa gecmez imkansızdır arac siyahsa zaten pek belli olmaz bi cizi için boyatmaya değmez nazarlık kalsın cok gecmis olsun. benim oturduğum yerdede arabayı aldığım ikinci gün yama sakız yapıstırmıslardı önceki arabamıda aldığım ilk gün 18 yasındayım henüz camda yumurta vardı ilk günü daha gözü kalanın gözünü.....
Nazarlık olsun olmasına da insan orayı her gördüğünde canı bi kez daha sıkılcak.En iyisi tez elden yaptırmak.Benim arabanın sol çamurluğunda 1 parmak ezik vardı uykularım kaçardı arabaya bakmayı canım bile istemezdi.Binerken arka kapıya doğru bakardım görmeyim die
Arkadaşla konuştum bayrampaşa odak ın müdürü. rötuş yaparız ama sırıtır dedi. üzerine pasta cila yapılırsa açılır sonra dedi. zaten açılmasa da zamanla yıkandıkça rötuşlu yerde ki boya çıkar dedi. rotüşun demir aksama paslanmayı engellemek için yapılacağını söyledi. plastik olduğu için çok sağlıklı olmaz dedi. yarın götürüp lokal boya yaptırmayı düşünüyorum. belli olmazmış lokal boya. çok canım sıkıldı bu duruma. insanın gözüne direk o kısım çarpıyor
Yorum