Duyuru

Collapse
No announcement yet.

06 MDN 18 Vs. Honda Civic - Jazz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 06 MDN 18 Vs. Honda Civic - Jazz

Hanemin Japon ekibi ve Kaplanım yan yana park edince bi kaç resim çekeyim dedim ikiside bizim kaplana göre yavru kalıyor ama olsun bu aralar kara bulutlu heryer biraz kafamız dağılsın
    Bu aralar pek nazar var Allah herkese daha iyisini versin kardeşlerime abilerime Daha daha iyilerini

İyi seyirler

Ynt: 06 MDN 18 Vs. Honda Civic - Jazz

emre abicim allah kazadan beladan nazardan korusun. çok güzel fotolar allah daha çok versin opc alasınher araca benden bir nazar boncuğu yakışır vallaha.

Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
      emre abicim allah kazadan beladan nazardan korusun. çok güzel fotolar allah daha çok versin opc alasın
      Amin kardeşim Allah razı olsun bizim kine verdiğimiz harcadığımız paraya zaten alırdık bi opc de neyse kendimizi yakıttan vergiden teselli ediyoruz artık

Yorum

abi eline sağlık çok güzel olmuş ama nazar değdircen bak Allah nazardan saklasın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          Orjinal yazı sahibi: duownage
          emre abicim allah kazadan beladan nazardan korusun. çok güzel fotolar allah daha çok versin opc alasın
          Amin kardeşim Allah razı olsun bizim kine verdiğimiz harcadığımız paraya zaten alırdık bi opc de neyse kendimizi yakıttan vergiden teselli ediyoruz artık
          orası öylede abi genede opc olsun senin olsun askere gidip geleyim aldıracağım araba ya insignia yada 3.20coupe ikisinede çok hayranlıkla bakıyorum
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

Maaşallah Allah korusun kardeşim....

Yorum

Beni benden alıyor bu araç çok farklı valla arabamdan soğutuyosun beni Emre abi... Ama ben de yapıcam 2 yıl sonra kendi paramı kazanmaya başlarsam inşallah...

Allah nazarlardan saklasın Maşallah Maşallah... clapclap clapclap clapclap
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Uzun süredir bir başlığa yorum yapmıyorum ama şu fotoğrafı görünce yerimde duramadım.

Arka planın güzelliğine mi, yoksa ön planın klasına mı hayran kaldım şuan acayip ikileme düştüm. O kadar şahane bir fotoğraf olmuş ki, neyin diğerinden güzel olduğuna karar veremiyorum. Nikon'u seninle tanıştığımız günlerde almıştın diye hatırlıyorum. O zaman bu zamana çektiğin fotoğraflar o kadar muhteşemleşti ki abi. Kaplan için maşallah, beni hayran bırakan bu fotoğraf için de tebrikler.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

İki arabayı burun buruna fotoğrafta görünce,arabalar filminden bir sahne izler gibi oldum Maşaallah,araçlarınızında sizinde aşkınız daim olsun kardeşim
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

masallah emre abı nazar degmesın hepsı bırbırınden guzel ama opc gercektende benım dıyor burda fotolarıda cekerken gene abı konusturmussun fotografcılıgını dogrusu cok guzel! allah kazadan beladan korusun abı hepımızı

Yorum

Dikmen Vadisinin kenarında da maşallah ayrı bi güzel çıkmış...

Yorum

maşallah araçlarımız güzel tabi o hale getirmek için paraya kıymakta şart eline sağlık emre güzel çalışma olmuş diğer araçlar zayıf kalmış..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

şuanda hedefimdeki tek araba.2012 cosmo beyaz insignia alıp opc set taktırmak.şeytan diyo sat arabayı çek 30 bin tl kredi al 20 bin de aileden ama sonra oha uçma diyip kendime geliyorum

Yorum

Maşallah abi.Allah kaza bela vermesin..

Yorum

seytan banada geldıde kabul etmedım
                              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

İşleniyor...
                              X