Ynt: ne zaman nazar değicek diyordum ve oldu!! son resimler yüklendi!!
İnşallah güzel bir şekilde çıksın da... gerisi öenmli değil.. olacağı varmış napalım... İşi gücü bıraktıracaklar çakalla çukalla uğraştıracaklar. Şurda temiz temiz geldik kursumuza gdelim dedik bela bırakmıyorki... neyse sabır artık....
Çok büyük geçmiş olsun.
"İstanbulpark OPC buluşması" için bir gün öncesinden İstanbul'a gelmiş ve "Kara Yağız Delikanlı" yı Sirkeci PTT merkezinin otoparkına bırakmak istemiştik. O yoldan dar açıyla sağ tarafa dönüş yapmak istediğimde köşede bulunan Park engelleyici demir çubuğa, bir esnafın hop hop hop diye bağırmasıyla birlikte son anda çarpmaktan kurtulmuştum.
bilal en iyisini yapmışın kapıyı değiştirmeyerek satarken cok fiyat kırıyorlar kapı değişmiş deyince resimleride sakla satarken alıcıya gösterirsin
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Oncelikle gecmis olsun. Dikkatsizligim yuzunden aracima bisey oldugunda cok uzulurdum resimleri gorunce kendi arabam gibi icim ciz etti. Cok merak ettim gercekten kapi degismeden halloldu mu son halinin resimlerini ekleyebilirmisiniz.
Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))
çok sağolun, arabamı yaptırdım hemen ve çok memnunum ustalar işin ehli yama boya şeklinde sadece o bölge boyandı, boyada en ufak bir renk tonu farkı dalgalanma yada sırıtma yok inanılmaz oldu gerçekten ben hep diyorum boya kaporta işlerinde servise gitmicen 100 tane araba var ellerinde doldur boşalt yapıyorlar resmen ilgilenme 0 )) su bazlı boya atıldı direk orjinal maşallah urock
Yorum