arkadaşlar olucağı varmış derler ya aynen öle bir olay yaşadım ve arka kapı ve çamurluk tarafını ciddi hasar aldırdım virajı içten almışım köşedeki sabit demiri fark etmedim ve sonuç
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ne zaman nazar değicek diyordum ve oldu!! son resimler yüklendi!!
Collapse
X
-
Ynt: ne zaman nazar değicek diyordum ve oldu!! son resimler yüklendi!!
çok sağolun allah hepimizin arabasını korusun ( resim yüklendi arkadaşlar bakabilirsiniz..2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
geçmiş olsun allah tan diğer kapıyı kurtamışsınız..oda olsaydı baya sorun olurdu2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum
-
teşekkürler herkese..arabayı opel arkasa götürdüm direk kapı değişecek dediler ve 10-15 gün arasında veriolar ve kaskonun anası ağlıcaktı çıkan faturadan bende yıllardır tanıdığım çok ehil bir ustam var maslak sanayide ona verdim düzelticek güzelce sonra sadece bölgeyi boyayıp kapının yarısına kadarda vernikle geçip tertemiz yapıcaz dedi yarın sabah başlıyolar işallah 1.000 tl ye çıktı hemde.. servis 4.800 tl masraf çıkardı kasko şirketim eureko bozmadan poliçemi karşılıyor hasarı sağolsun 1.500tl ye kadar bir seferlik bozulmuyormuş haberiniz olsun2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
Yorum