Duyuru

Collapse
No announcement yet.

06 YET 58

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 06 YET 58

Konya yolunda volvonun yanındaki petrol ofisinin içindeki hasan usta .Saat 19:30 da.bekliyoruz...

Yorum

Tamam abi. Gelmeye özen gösteririm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
        Murat abi lastiklerin durumu markası, jantların durumu vs. nasıl ?
        Birde fiyat ne düşünüyorsun. Ama ben de kendime müşteri bulmam lazım öncelikle
        Bridgestone potenza lastiklerim 14.000 km kullandım jantların birinde bküçük bir çizik var onun dışında temiz.. Fiyat bişey düşünmedim açıkcası..

Yorum

Maşaallah araç gayet temiz görünüyor,güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

arabanın rengi cok güzel allah kaza bela vermesin
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Arabayı canlı canlı gördüm gecen gün Ersin kardeşimin iş yerime yaptığı ziyarette Paspaslarınıda yenilemiş olduk bu vesile ile
              Tekrar Allah kaza bela vermesin çok güzel ve çok temiz bir insignia sahibi oldu kardeşimiz...

Yorum

tekrar hayırlı olsun maşallah diyelim

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Sağolun hepinizden allah razı olsun. Teşekürler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                    Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                    Murat abi lastiklerin durumu markası, jantların durumu vs. nasıl ?
                    Birde fiyat ne düşünüyorsun. Ama ben de kendime müşteri bulmam lazım öncelikle
                    Bridgestone potenza lastiklerim 14.000 km kullandım jantların birinde bküçük bir çizik var onun dışında temiz.. Fiyat bişey düşünmedim açıkcası..
                    Abi fiyat konusunda düşüncen olursa özel mesaj atarsan sevinirim.

Yorum

İşleniyor...
                    X