tmm kardesım kazasız belasız dıkkatlı kullanmak nasıp etsın arabanı! navı fln yoksa uygun fıyata fln yaptırmaya calısırım sana surtastan!
abi navi+ koltuk başlarını ay içinde taktırıcaz kredi kartı felan dediler babam kullanmıyor peşin alacak o yüzden ay içinde tedarik edicez onun haricinde hepsi mevcut oradanda fiyat alırsak iyi olur cyclone önerdiler bize bu arada fiyatı hakkında fikrin varmı navi + koltuk başları
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
Onurcuğum hayırlı olsun. Arabayı 3 defa canlı canlı gördüm. Hep bizim kampüsün etrafında görüyorum aracı. Sizin de böyle bir araç aldığınızı bildiğim için o Captiva'yı her gördüğümde plakaya bakıyordum. Şimdi kontrol ettim aynı arabaymış. Her seferinde dikkat ediyorum, içerisindeki sen değilsin
manita yapan biri var araçla demekki
Yok yahu, içerisindekiler yaşını başını almıştı. En azından ben öyle gördüm.
heheh erdem ben yoksam babamdır başka kimsenin binme gibi bi olasılığı yok başka kimse yok babamdır o zman siyah saçlı hafif esmer ve bıyıklı + olarak akşamları oralardan hep geçerim birileri için hiho genelliklede akşam vakti ben olurum
Okulun %90'ı arabanı biliyor artık :P
Yok baban değildi. Sanırım bir defa seni gördüm. Ama senden daha büyük biri gibi de duruyordu. Plaka aynıydı. Bu akşam 8-9 gibi geçen de sendin sanırım.
Onurcuğum hayırlı olsun. Arabayı 3 defa canlı canlı gördüm. Hep bizim kampüsün etrafında görüyorum aracı. Sizin de böyle bir araç aldığınızı bildiğim için o Captiva'yı her gördüğümde plakaya bakıyordum. Şimdi kontrol ettim aynı arabaymış. Her seferinde dikkat ediyorum, içerisindeki sen değilsin
manita yapan biri var araçla demekki
Yok yahu, içerisindekiler yaşını başını almıştı. En azından ben öyle gördüm.
heheh erdem ben yoksam babamdır başka kimsenin binme gibi bi olasılığı yok başka kimse yok babamdır o zman siyah saçlı hafif esmer ve bıyıklı + olarak akşamları oralardan hep geçerim birileri için hiho genelliklede akşam vakti ben olurum
Okulun %90'ı arabanı biliyor artık :P
Yok baban değildi. Sanırım bir defa seni gördüm. Ama senden daha büyük biri gibi de duruyordu. Plaka aynıydı. Bu akşam 8-9 gibi geçen de sendin sanırım.
wallaha yanlış gördün veya karıştırıyosun başka birisi olamaz ya babam ya ben + olarak bendim gecen
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
Yorum