Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Onurcuğum hayırlı olsun. Arabayı 3 defa canlı canlı gördüm. Hep bizim kampüsün etrafında görüyorum aracı. Sizin de böyle bir araç aldığınızı bildiğim için o Captiva'yı her gördüğümde plakaya bakıyordum. Şimdi kontrol ettim aynı arabaymış. Her seferinde dikkat ediyorum, içerisindeki sen değilsin
Onurcuğum hayırlı olsun. Arabayı 3 defa canlı canlı gördüm. Hep bizim kampüsün etrafında görüyorum aracı. Sizin de böyle bir araç aldığınızı bildiğim için o Captiva'yı her gördüğümde plakaya bakıyordum. Şimdi kontrol ettim aynı arabaymış. Her seferinde dikkat ediyorum, içerisindeki sen değilsin
manita yapan biri var araçla demekki
Yok yahu, içerisindekiler yaşını başını almıştı. En azından ben öyle gördüm.
manita yapan biri var araçla demekki
Yok yahu, içerisindekiler yaşını başını almıştı. En azından ben öyle gördüm.
heheh erdem ben yoksam babamdır başka kimsenin binme gibi bi olasılığı yok başka kimse yok babamdır o zman siyah saçlı hafif esmer ve bıyıklı + olarak akşamları oralardan hep geçerim birileri için hiho genelliklede akşam vakti ben olurum
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
ooo onur yakısır sana musaıtımde bu saatte cakal cok olur bosver yarın aksam cıkarız kardesım sorun deıl ızmır turu yaparız 15 dklık mesafedesın nasıl olsa bıze
ooo onur yakısır sana musaıtımde bu saatte cakal cok olur bosver yarın aksam cıkarız kardesım sorun deıl ızmır turu yaparız 15 dklık mesafedesın nasıl olsa bıze
tamam abi fark etmez yanlzı erken çıkamayabilirim çünkü akşamları genellikle hobi bahçesinde oluyoruz annemler sebze felan ekip biçiolar oturuolar keyif yapıok dönüyoruz 9 10 gibi o saaten sonra uygun oluom genellikle
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
Yorum