ahmet herşey güzel olmuş zaten yavaş yavaş yapacaksınki bu işleri zevk alacaksın bak emre(ankara)herşeyi yaptı bitti şimdi kara kara düşünüyordur ne yapsam diye EMRE yalansa yalan de bakım ihihi
Aynen katılıyorum Emre Abim, yavaş yavaş zevkini ala ala.. yoksa Emre gibi (DiaDavidoff) Ferrari'ye falan niyetlenmemiz gerekecek o da bu şartlarda imkansız
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
bu arada senin aracada benim aracada tüm insignialara 3 cm yay şart senin araçta 19 var sanırım baya kalkmış arka falan yaylanalım )
Zafer Abi dediğiniz gibi yay şart ama biraz bütçe meselesi aklımda ama şimdilik askıda Heleki geçen hafta bi arkadasımın yaylı 320d 'sini kullandıktan sonra kesin şart oldu bu iş
araştır bakalım uygun olursa bende alırım kw yi öneriyor sitedeki arkadaşlar haber bekliyorum senden ama senin araç baya leylek olmuş benim 18 den yırtıyor biraz ama yay alacağım birde yay takınca bizim egs?ozların birleşim yeri çift çıkış başlangıcı çok yere salllanmış bir olayı var yayda takarsak yere değecek buna çare varmıdır acaba ....
ya duyanda bişey sanacak he aranızda en gariban benim bundan emin olabilirsiniz
garibanmı otur ağla sen haha haha haha bak bakayım burnun uzamaya başlamışmı cool cool cool cool
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Ahmet kardesim birsey soracagim.bu geri vites lambasi karartmadini nasil yapturidn?ne kullnaildi cam filmi mi?ve neyle yapistirildi?
Malzeme cam filmi benzeri ama tam emin değilim, filmi Hasan Abi (APG) temin etti, uygulamayı ben kendim yaptım.. önce aydınger kağıdıyla model çıkarttım, sonra filmleri bu modele göre kesip camsil püskürterek yapıştırdım.. fena olmadı
cok guzel olmus araban kazasız belasız kullanmak nasıp etsın! app plakalıkları nasıl yaptın ustunemı yaptırdın ? arka vıtes lambalarını karartmayı nasıl yaptın? kolaymı yanı
Plakayı direkt tampona yapıştırdım, ön tarafta sadece 3M' in silikon dolgulu çift taraflı bantını kullandım, arka plakada ise tam oturmadığı için bantın yanında Würth silikon kullandım..
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Ahmet'cim maşallah herbir değişiklik ayrı yakışmış arabana Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Bu kadarla kalmasin Ahmet 1-2 bisey daha istiyor senin kaplan.
Yorum