Maşallah=)) allah kaza bela vermesin... kırmızı da bi başka duruyo=))) egzozu opel de mi yaptrdınız? bide sorması ayıp kaça mal oldu?=)) buarda aracınızı bağdat caddesiınde görmuştum dha once jantlar inanlmz güzl olmuşş=) allahh nazarlardan saklasın=)
Astra j sport 1.3 ecoflex (navigasyon) [IMG height=150]http://i1238.photobucket.com/albums/ff489/brssss/Img_32941-1.jpg[/img]
Teşekkürler.
Egzoz lar Opel Odak ta yapıldı.Bir kaç şey ile birlikte yapıldı bu nedenle net fiyatını hatırlamıyorum ama niyetiniz var ise Odak Tarık bey yardımcı olur.
Aşağıdaki linkte liste fiyatı var bu fiyat üzerinden indirim oluyor.
çok teşekkür edrm=) bu opel odak dışında kımse bu işlerle uğraşmıyor çok ilgnç=) gönderdğinz link bana baya yardımcı oldu tekrar cok teşekkür ederim=)) şuan aracım gedizlerde yarın ledler için konuşmaya gidicm baklım.. yapamayz fln derlerse opel odak yolları taştan=)
Astra j sport 1.3 ecoflex (navigasyon) [IMG height=150]http://i1238.photobucket.com/albums/ff489/brssss/Img_32941-1.jpg[/img]
Rica ederim ,aynen dediğiniz gibi başka uğraşan yok , hiç gedizler ile uğraşmayın bence.
Geçen başka bir arkadaş sadece plakaların çerçevelerini çıkartıp silikon ile yapıştırın demiş gedizlere , 4 saat sürer demişler çıkmış Odak a gitmiş saolsunlar hemen yapmışlar.
çok teşekkür edrm=) bu opel odak dışında kımse bu işlerle uğraşmıyor çok ilgnç=) gönderdğinz link bana baya yardımcı oldu tekrar cok teşekkür ederim=)) şuan aracım gedizlerde yarın ledler için konuşmaya gidicm baklım.. yapamayz fln derlerse opel odak yolları taştan=)
kardeş yarın bende sabahtan odak ta olucam sabahtan gelirsen tarık beyle aranızı bulmaya çalışayım
kardeş yarın bende sabahtan odak ta olucam sabahtan gelirsen tarık beyle aranızı bulmaya çalışayım
senin zaten servisten çıktığın yokki gökhanım belki bende gelebilirim sabahtan
yok abi ya disklerim değişecek:S gelde tanışalım madem gözün bi araba görsün hem heheheh
hasanım bunu sen mi diyorsun? :PP
Orjinal yazı sahibi: TOGI
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: brssss
aklımda var ama snein arabayı görmem lazım abi ben bu zamana kadar hiçbir arabamın bir parçasını söküpte kenara koymadığım için bana bi garip geliyor ekzozları sökturup çift taktırmak:S
Walla gelirdim ama OPC pedal takımı bekliyorum hala gelmemiş biraz önce aradım Tarık ı
interface te ufak bir sorun var saolsun Özkan bey bir parça bırakmış oda değişecek ama hepsi bi anda olsun diyorum
Haftaya ikimize uyan bir günde buluşuruz olmadı..
Bu arada son susturucu bayağı ağır araç hafifliyo çıkarınca
Yorum