Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Astra J de kırmızı gerçektende çok farklı ve dikkat çekici tabi bakımıda siyah kadar olmasada zor.
Aslında kırmızı pek sevmem daha doğrusu her araca yakıştırmam , mesela H kasaya bana göre hiç gitmiyordu kırmızı..
Astra J almaya karar verdiğimde iki renk vardı kafamda siyah ve beyaz
Sonra autoshow a gittiğimde kırmızı astra gördüm ve çok dikkatimi çekti gözüme çok şık göründü. (Bu arada fuardaki kırmızı İnsignia OPC de çok güzeldi )
Sonra birde showroom da göreyim dedim ve Altunizade deki bayiye gittim.
Tesadüf siyah , beyaz ve kırmızı yan yana duruyordu.
İşte bu dedim ve kırmızıyı sipariş verdim.
Sipariş konusunda da şansım iyi gitti yada Almanya bana kıyak yaptı ve araç özel sipariş olmasına rağmen 15 gün sonra İzmir e indi.
Teşekkürler
Ön panjur işine bakacam inş ama kırmızıda nasıl durur bilemedim.
Sinyal çerçevesi henüz yok sanırım çünkü sinyal insignia ya göre farklı daha büyük..
Aslında body kit te istiyor ama daha karar vermedim
OPC line body kit te arka tampon eki hoşuma gitmedi , irmcher in eki biraz fazla abartılı gibi geldi karasızım değişik alternatifleri bekliyorum
arabada kırmızı renk bitiriyor beni arabanız cok güzel duruyor allah kaza bela vermesin
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Steinmetz ön ek çok çıkıntılı araç alçak olduğudan bil hassa yokuşlarda sürtme istimalim yüksek , ön ek en uygun OPC line ınki gibime geliyor.
Panjur güzel ama tampondaki panjur ile uyumsuz
Bende dusundum bir ara bodykit ve panjur olayini fakat cok emanet duruyor gibi geldi.
Bodykit fazla alcak ve cokta guzel durmuyor. Panjur desen cok uyumsuz. yakismiyor.
Yorum