Mukemmel gorunuyor
Bagaj ihtiyacim olmasa Astra cok guzel bir alternatif
Fume renk Turbo logosunu da ilk defa gordum
Fatih ustanin dedigi gibi bu logoya ve plakaya dikkat
Kazasiz belasiz keyifli surusler
En kisa zamanda maceralari bekliyoruz
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için.. bu arada Çağrı o plaka işini bilmiyorum tam olarak, fatih abi sen 2 ve 3 üni beğendin çünkü beşiktaşta 4-5-6 yı kulllanamadın
hayırlı olsun gökhan kardeşim . bu arada gökanın dediği gibi insignia avcısı olabilir özkandaki astra otomatikti ankara dönüşü kapışmışlardı geçememiştiler birbirlerini bu araç düz vites stock insignialar kendinize dikkat edin heleki sen fatih haha haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
hayırlı olsun gökhan kardeşim . bu arada gökanın dediği gibi insignia avcısı olabilir özkandaki astra otomatikti ankara dönüşü kapışmışlardı geçememiştiler birbirlerini bu araç düz vites stock insignialar kendinize dikkat edin heleki sen fatih haha haha haha
Düz vites kg olarak çok avantajlı birde yazılım yapilirsa sport da var arabada bu araba çok can yakar
Gökhan Hayırlı olsun kardeşim, Allah kaza bela vermesin inş Plakana da özenmemek elde değil, benim 2. ismimde Gökhan olunca
şehiriçinde sen alırsın ama uzun yolda bana bulaşma derim
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
OOooooo Gökhan Kardeşim, hayırlı uğurlu olsun, hem araç hem de plaka tam tamına 4x4'lük olmuş güle güle kullan,
Allah kazasız, belasız ve trafik cezasız günler temenni ederim.
Yorum