gökan kardeş oldu arabaların plakası ozaman benimkininde sonu 444
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Hayirli ugurlu osun.allah kaza bela vermesin. Bu arada kimler kimler kndisini insignia avcisi olarak goru ancak sonari vahim oldu. Demedi demeyin.... haha
offff sırf koltuğu için bile alınırmış çok güzel nazar değmesin (bu arada İstanbul plakada tek harf beş rakama mı geçti? 34 X YYYYY gibi yoksa sadece resmi plakalar mı öyle)
Evet bu akşam test ettim 2-3 vitesi baya keyifli Allah nazarlardan saklasın merak edenler için 180 ne kadar insignia ile gider hatta geçebilir sonrasında işler değişir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Evet bu akşam test ettim 2-3 vitesi baya keyifli Allah nazarlardan saklasın merak edenler için 180 ne kadar insignia ile gider hatta geçebilir sonrasında işler değişir
Astra'nın son hızını özellikle kısıtlıyor olabilirler belki. sonuçta Insignia'dan daha ufak, aks ve dingil mesafeside kısa, dış etkenlerden daha çok etkilenebileceği için max. değeri kısıtlıyorlar gibi düşünüyorum biraz
Yorum