Birkaç yeni fotoğraf
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Taze Taze Siyah İnsignia
Collapse
X
-
Ynt: Taze Taze Siyah İnsignia
MAŞALLAH Anıl güle güle kullanman dileğiyle kardeşim aracın çok güzel kazasız belasız sürüşler
özellikle arkadan çektiğin 3. fotoda açıyı çok iyi yakalamışsın, çok güzel görünüyor eline sağlık kardeşim...
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
-
Maşallah, güle güle kullan, kazasız, belasız keyifli sürüşler
(gözüm plakalardaki somunlara takıldı, şimdiye kadar hiç bir insignia'da görmedim, gördüklerim benim araç dahil plakalar tamamen çift taraflı yapışkan bant ve slikon kullanılarak yapıştırılmıştı)
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaMaşallah, güle güle kullan, kazasız, belasız keyifli sürüşler
(gözüm plakalardaki somunlara takıldı, şimdiye kadar hiç bir insignia'da görmedim, gördüklerim benim araç dahil plakalar tamamen çift taraflı yapışkan bant ve slikon kullanılarak yapıştırılmıştı)
Azdaha bende takanlara somun takıyordum san ki bana 50 kg lik aparat takıyorlar arkadan az silikon iki çift taraf bant kafi...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aRsLanTeşekkürler cemil abi sanada kazasız belasız sürüşler dilerim.Sağlam olsun diye yapmışlar görüntü olarak gerçekten 0 duruyorlar en kısa zamanda App plakalar ile değiştiricem
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaMaşallah, güle güle kullan, kazasız, belasız keyifli sürüşler
Azdaha bende takanlara somun takıyordum san ki bana 50 kg lik aparat takıyorlar arkadan az silikon iki çift taraf bant kafi...
valla bazende servisler öyle hazır cevaplar veriyo öyle saçmalıyolar ki akıllara zarar)
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffO işte Tamamen servisin öküzlüğü heralde Cemil abi Bizim bir arabanın plakalarınıda daha biz müdahale etmeden öyle somunlayarak takmışlardı,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaMaşallah, güle güle kullan, kazasız, belasız keyifli sürüşler
valla bazende servisler öyle hazır cevaplar veriyo öyle saçmalıyolar ki akıllara zarar)
Yorum
Yorum