Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniaTeam Special Garage & First Car

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsigniaTeam Special Garage & First Car

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Ayroca volkanin arabasi.tam bir modifiye canavari......
    Volkan abinin kini ekleyecem o bizim araba zaten
    şimdi bi sahur Okey Kağıt partisi var ona takılacam yarına VBD eklenmiş olur

Yorum

benim nacizane gorusum opc beyaza ve maviye gidiyor .siyahta sanki cok belli olmuyor.tabii zevkler ve renkler tartisilmaz ama benim favorim beyaz opc.
      Utku beyaz konusunda katiliyorum ama siyah konusunda katilmiyorum siyahta hem efendi duruyor hemde spor duruyor bence oldukca etkileyici. Bakarmisin Elessar'a Masallah.. Cok yakismis.

Yorum

Xxstorm xx niye eklenmiyor. O da cok guzel ve ozel bir beyaz insigna ihihi
        Merak etme katilacak. Mazereti var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          O naza çekiyor kendini
          İlahi Emre'cim nazada cektirdinya alacagin olsun...

Yorum

Zaten ben de efendi durdugu icin belli olmuyor diyorum ya. Benim gozumde insignia efendi durmamali hasin durmali agresif durmali ben burdayim hey s3s4 m3 amg demeli. Benim gozumde insignia makam araci degil benim goxumde insigniz sport bir coupe gorunumlu sedan.

Yorum

Sİyah OPC sahibinide tebrik ediyoruz...
              GAza getiriyor çok fena...Beyaz a daha çok yakışıyor diyolar ama ben siyah a da bi o kadar yakıştırıyorum...

OPC kit içinde ön ızgara yok sanırım.Siyah OPC nin listesinde yazılmamıştı.

Yorum

Zaten ben de efendi durdugu icin belli olmuyor diyorum ya. Benim gozumde insignia efendi durmamali hasin durmali agresif durmali ben burdayim hey s3s4 m3 amg demeli. Benim gozumde insignia makam araci degil benim goxumde insigniz sport bir coupe gorunumlu sedan.
                Zevk Aslinda arabayi birazda jantlar agresif gosteriyor. Bu arabadaki tek eksik jant lanet olsun onlarda araba parasi

Yorum

Vallahi bizim arabalarin en guzel yani ne denesen cok abartmadiktan sonra yakisiyor seytana. Vallahi bu arac inanilmaz bir arac .ozellikle incelenmeli ve yaratanlar tek tek odullendirilmeli. Ben iyi ce baglandim .hayatimda ilk defa bir arabya 2 seneyi gectigi halde yani garantisi bittigi halde biniyorum..... Bu grup calismasinin bir guzel yani da fikir telakkisi yapma sansi bulmamiz. Mesela siyah opc icin en yakin arakadsim cok ugrasiyor ama ben kabul etmiyorum. Ama sizlere de cok guzel geliyor. İste bu araba bu yuzden guzel farkli eklemeler farkli tepkiler uyandiriyor ancak genede olumlu tepkiler olusturuyor....

Yorum

Vallahi bizim arabalarin en guzel yani ne denesen cok abartmadiktan sonra yakisiyor seytana. Vallahi bu arac inanilmaz bir arac .ozellikle incelenmeli ve yaratanlar tek tek odullendirilmeli. Ben iyi ce baglandim .hayatimda ilk defa bir arabya 2 seneyi gectigi halde yani garantisi bittigi halde biniyorum..... Bu grup calismasinin bir guzel yani da fikir telakkisi yapma sansi bulmamiz. Mesela siyah opc icin en yakin arakadsim cok ugrasiyor ama ben kabul etmiyorum. Ama sizlere de cok guzel geliyor. İste bu araba bu yuzden guzel farkli eklemeler farkli tepkiler uyandiriyor ancak genede olumlu tepkiler olusturuyor....
                    Cok guzel anlatmissin Utku aynen bende ilk defa bir arabaya baglandim. Seninde dedigin gibi bu raci yapanlari odullendirmek gerekir ama arabamiza bu kadar baglanmamizi birazda bu siteyi olusturan arkadaslarin sagladigini dusunuyorum. Hepsine sonsuz tesekkurler...

Yorum

Utku konuyu mesgul etmeyelim burdan istersen pm msj atiyorum sana.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                        Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        O naza çekiyor kendini
                        İlahi Emre'cim nazada cektirdinya alacagin olsun...
                        sen arabayı koyana kadar demediğimi bırakmam o kadar uğraştın koyda resimleri araba görelim Murat abi

Yorum

Emre fotoları ve bilgileri attım...
                          En sonunda alıcam şu body kit i rahatlıcam sonra walla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                            Emre fotoları ve bilgileri attım...
                            En sonunda alıcam şu body kit i rahatlıcam sonra walla
                            He şöyle Nail'cim hiç sesin çıkmıyor geçen seninle konuşmuştum onu bir düşün gidip arabaları opc yapıp gelelim.

Yorum

Emre eklediğin teşekkür ederim.Benim daha yaptığım hiç bişey yok seninkinin yanında.Pek layık değil bu garaja.Jant çok tırt duruyor.Camdan bakıyorum arabaya,anlam veremediğim bir duruşu var arabanın )) Jant işine gircem. Perşembe maraton bitiyor ondan sonra niyetim var.Allahdan bişey çıkmassa.
                              2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elessar
                                Emre eklediğin teşekkür ederim.Benim daha yaptığım hiç bişey yok seninkinin yanında.Pek layık değil bu garaja.Jant çok tırt duruyor.Camdan bakıyorum arabaya,anlam veremediğim bir duruşu var arabanın )) Jant işine gircem. Perşembe maraton bitiyor ondan sonra niyetim var.Allahdan bişey çıkmassa.
                                Valla kardesim senin araban en nadide opc sitemizin tek siyah kaplanı bu nedenle olmazsa olmazdı ki zaten bu haliyle ble çok ihtişamlı,Allah nazardan esirgesin jantli resimleri hazır olunca onları ekleriz şimdilik bu halı bile yeter...

Yorum

İşleniyor...
                                X