Yokmu Siyah OPC Emreye rakip olcak.Koskoca forumda çıkması lazım artık diyorum.
Sen yapinca olacak kardesim.
Murat abi hadi senin bilgileride bekliyoruz
Kardeş senin kaplanın yanında bizimkini lafı olmaz. Yapacağım 1-2 şey daha var onlarıda yaparsak ancak o zaman belki sıralamaya gireriz.
Abi Allah aşkına olur mu öyle şey
senin makinanın yeri ayrı çok güzel oldu maşallah hem yeni yaptırdıklarını sonradan sonradan ekletebiliyorsun güzel bir konu olacak haydi destekleri bekliyorum
Ya arkadaslar benimkini de sagolsun emre eklemis benim de burda olmak gibi bir cabam yok. Benim derdm arabam bana guzel gozuksun ve performansli olsun yeter........
Ya arkadaslar benimkini de sagolsun emre eklemis benim de burda olmak gibi bir cabam yok. Benim derdm arabam bana guzel gozuksun ve performansli olsun yeter........
Valla sadece iki araba var ve konunun gidişinin güzelliğine baksana burda şöyle 20 - 30 araba olsa alt alta özellikleri donanımları ile beraber Galeri gibi olur
Bencede guzel bir olusum oncelikli olarak opc kaplanlari burda gormek ve doyasiya incelemek isterim. Bu tarz konular acarak araclarimiza yapacaklarimiz konusunda bizleri aydinlatan ve ilham veren Emre kardesime kendi adima cok tesekkur ederim.
Yorum