Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniaTeam Special Garage & First Car

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsigniaTeam Special Garage & First Car

1) White Tiger 06 MDN 18

Motor Seçeneği : 1.6 T Cosmo NB
    Model Yılı : 2010
    Donanımı : DVD - 800 , Flexride , İnfinity Ses Sistemi , Sunroff , Ergonomik Spor Deri Koltuk
    Modifiye Listesi :

01) OPC Body Kit (ön tampon-arka tampon-marşbiyel)
    02) OPC Ön Izgara
    03) OPC Spor Direksiyon
    04) OPC Spor Vites Topuzu ve Körüğü
    05) OPC OPC Armalı Paspaslar
    06) OPC Bagaj Logo
    07) OPC Sinyal Çerceveleri
    08) OPC Spor Pedal Takımı
    09) OPC 20 İnç Hafif Alaşım Jantlar
    10) OPCline Çamurluk Logoları
    11) OPC Kapı Eşikleri
    12) OPCline Bagaj Spoiler
    13) İrmscher Cam Üstü Spoiler
    14) 255/35 20" Michelin XL ZR7 Pilot Sport Hız Lastikleri
    15) Koç Exost Cat Back Downpipe Exost System
    16) Air İntake Kit HKS Super Power Filter
    17) PS Chip Tuning Re-Map
    18) HEXİX Şeffaf Panoromic Cam Tavan Kaplama GMG Garage
    19) 3M Ön 1 no - Arka 2 no Amerikan cam Film
    20) Brembo Karbon Kaliper Cover
    21) Buddy Club Racing Spec Condenser
    22) Rear Camera DVD 800 Entegre Sistem
    23) Piano Black Ayna Boyama
    24) İç - Dış Led Aydınaltma
    25) Dönüş Sağ Sol Beyaz Ampuller
    26) Film Stop Karartma
    27) Sprint Booster
    28) KW 3.5 cm Yay

2) Kara Şahin 06 BU 4988

Motor Seçeneği : 1.6 T Sport NB
    Donanımı : Sunroof , Flexride , Ergonomik Spor Koltuklar , Sport Paket ( Alçaltılmış Yaylar , Spor Pedallar , Sert Süspansiyon )
    Modifiye Listesi :

01) İrmscher Spoiler
    02) Steinmetz Ön tampon altlıkları
    03) Fly Audio Tv,Navigasyon sistem ve koltuk kafalıkları ekranlar
    04) Philips Photon xenon kit(farlar ve sisler)
    05) Philips Photon xenon kit(farlar ve sisler)
    06) OPC Sinyal Çerceveleri
    07) iç kısımda led aydınlatma uygulaması
    08) OPCline Bagaj Spoiler
    09) Sprint Booster

3) Elessar 06 EP 300

Donanımı : DVD800 , Sunroof , FlexRide
    Modifiye Listesi :

02) OPC Sinyal Çerceveleri
    03) OPCline Çamurluk Logoları
    04) OPC Ön Izgara

Yapılacaklar :

1)19" veya 20" Jant - Lastik Takılacak

4) Mersin Kaplanı 33 ALR 35

Donanımı : None
    Modifiye Listesi :

02) OPC Ön Izgara
    03) OPC 20 İnç Hafif Alaşım Jantlar
    04) OPCline Bagaj Spoiler
    05) OPC Bagaj Logo
    06) OPC Sinyal ÇercevesiPanoromic Tavan Kaplama
    07) Piano Black Ayna Boyama
    08) KW 3.5 cm Yay
    09) Cylone DVD-Navigasyon Sistemi
    10) Ekzost Sistemi Açılır Kapanır Ses sistemli
    11) K&N Kutu içi Filtre
    12) PS Chip Tuning Re-Map
    13) Panoromic Tavan Kaplama
    14) Brembo Kaliper Cover
    15) Lumar ön - arka 2 no Cam Film
    16) Film Stop Karartma

5) Skydroll 34 GR 0355

Modifiye Listesi :

01) 15 Numara Cam filmi Solar Guard
    02) Viraj Ampülleri
    03) Plaka Işıkları ve Kapı Etek Işıklarını Mtech Beyaz*Mavi Ampüller

Yapılacaklar:

01) OPC Body Kit
    02) OPC Panjur
    03) Irmsher 20' Turbo Star Jantlar
    04) Full Deri Koltuk

6) xxStormxx 34 UT 0427

Donanımı : DVD - 800 , Sunroff
    Modifiye Listesi :

01) İrmscher 20' Hafif Alaşım Jantlar
    02) İrmscher Ön Panjur
    03) Sprint Booster
    04) PS Chip Tuning Re-Map
    05) 255/35 20" Vredestein Lastikler
    06) Lumar Ön - Arka 2 no film
    07) KW 3.5 cm Yay
    08) Oracle Cam tavan Kaplama
    09) Lion fire catback Ekzost Sistemi Ses Açılır kapanır Sistemli
    10) Rear Camera + Multimedia Box DVD 800 Entegre Sistem

Yapılacaklar:

01) Steinmetz Ön Tampon flaplar
    02) OPCline Bagaj Spoiler
    03) Film Stop Karartma

7) Genç Osman 26 DZ 400

Model Yılı : 2009
    Modifiye Listesi :

01) Ön 2no - Arka 3no Amerikan Cam Filmi

Yapılacaklar :

01) Sprint Booster
    02) Spor Panjur

8) İatros 42 RH 044

Model Yılı : 2011
    Donanımı : DVD -800
    Modifiye Listesi :

01) DVD -800 Entegre Rear Camera & MediaBox

Yapılacaklar :

01) Amerikan Cam Film

9) DJiN 35 DMU 08

Modifiye Listesi :

01) FlyAudio Navigasyon Panel
    02) Db Drive 2 set Component
    03) Maqustic Amp.
    04) Harman Kardon Infinity Bass
    05) Maqustic Kapasitor
    06) Irmscher On Izgara
    07) Eibach Sportkit yay
    08) 18'' OPC jant
    09) Son Susturucu değişikliği
    10) OPC Sinyal Çerçeveleri

10) ...

Motor Seçeneği :
    Model Yılı :
    Donanımı :
    Modifiye Listesi :

0
    White Tiger 06 MDN 18
    0%
    0
    Kara Şahin 06 BU 4988
    0%
    0
    Elessar 06 EP 300
    0%
    0
    Mersin Kaplanı 33 ALR 35
    0%
    0
    Skydroll 34 GR 0355
    0%
    0
    xxstormxx 34 UT 0427
    0%
    0
    Genç Osman 26 DZ 400
    0%
    0
    İatros 42 RH 044
    0%
    0
    DJiN 35 DMU 08
    0%
    0
    ...
    0%
    0
    ...
    0%
    0

Ynt: İnsigniaTeam Special Garage & First Car

Merhaba İnsigniateam Ailesi;
    Bu konu başlığı altında hem sitemizin özel bir garajını oluşturmak hemde sitemize renk katmak için kendi geliştirdiğim ve aklımda tasarladığım garaj & yarışma uygulamasını sizlerle paylaşıyorum,
    Her aracın kendince Belirlemiş olduğu üç adet resmi ( 800*600 ) ile beraber ;
    Araç ismi, (örn : White Tiger 06 MDN 18 )
    Motor Seceneği, (örn : 1.6 T Cosmo )
    Model yılı, (örn : 2010 )
    Donanımı, (örn : DVD-800 , Flexride , 19" Jant vs. )
    ve Modifiye Listesi (örn : KV Yay , OPC Body kit , OPC Direksiyon , Ekzost Sistemi Vs. )

ile beraber bana Pm attıktan sonra ben bu konu altında ilk mesajda Araçları bir katolog halinde yayınlamaya başlıyacam,
    (bilgiler Ve modifikasyonlar arttıkca bana Pm le ekletebilirler)
    Bununla beraber Katologda ki araçların isimlerine göre birde anketimiz olacak bu anket üzerinden oylamanın yapıldığı ay içerisinde her üye beğendiği 3 araca oy verebilecek oylanan ayın sonunda birinci çıkan araç o ayın birincisi olarak
    ( örn : Ağustos 2011 Ayı İnsigniaTeam special Garage Birincisi ) olarak Konu açılacak O ay kazanan aracın bilgileri katologda kalmasına rağmen Bir daha ki ay sıfırlanıp başlatılacak anketten adı çıkartılacak yani her yıl aynı araba üst üste iki kere birinci gelmeside engellenmiş olacak,bir sonra ki yıl Ankete dahil olacak ismi.

Bu vesile ile hem sitemizde ki araç zenginliği ve bununla beraber araçlarımızın güzellikleri ve verdiğimiz önemin değeri dahada artacak Bu katogoride ki yarışa Sadece insignia değil aracına güvenen diğer üyelerimizde katılabilecek
    (örn : Vectra , Astra , vs.)

Bu ayı geçiyoruz ve önümüzde ki aya kadar Belli bir araç sayısına ulaşacağımızın inancı ile önümüzde ki ayın başında Anketi aktif hale getirecem ve Oylamanın başladığını duyuracam arkadaşlar,
    Hepimize hayırlı uğurlu olsun aramızda ki kardeşliğimizi araçlarımızın güzelliği konusunda ki tatlı rekabeti ortaya koyalım ve daha nice nice güzel araçlarımız için birbirimizi teşvik edelim...
    Sevgilerle....

Not : bir sonra ki aşamada yarışma birincilerine sitemiz adına Küçük hediyelerde olabilir

Yorum

Ulan emre sen nasil bir adamsin ya??? Vallahi bence guzel dusunulmus ve hazirlanmis bir olay. Umarim daha cok araci buralarda goruruz......

Yorum

Her ne kadar galibi çok bariz bir etkinlik olsa da ( haha haha haha haha)çok güzel düşünmüşsün emre fikrine sağlık... En azından araçların nickname'leri ,resimleri , özellikleri ile beraber sıralanması araçlarımızı "drift öncesi" moduna sokmuş azıcık
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Ulan emre sen nasil bir adamsin ya??? Vallahi bence guzel dusunulmus ve hazirlanmis bir olay. Umarim daha cok araci buralarda goruruz......
          Abi işin güzel kısmı bu olacak bu konuya giren kisi resimlerden arabalardan mest olacak ve ön plana bir adım daha çıkmak için ben ne yaptırabilirim acaba diye dusunmekten kendini alamayacak birde işin güzel tarafı sitemizde öyle güzel stock bakımlı arabalar varki onlarda burda boy gösterebilecek çok keyifli rekabetlerin yaşandığı bir ortam olacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
            Her ne kadar galibi çok bariz bir etkinlik olsa da ( haha haha haha haha)çok güzel düşünmüşsün emre fikrine sağlık... En azından araçların nickname'leri ,resimleri , özellikleri ile beraber sıralanması araçlarımızı "drift öncesi" moduna sokmuş azıcık
            Tabi kardesim seninkide farklı bir bakış acısı iste

Yorum

Konu süper yaaaa...

Yokmu Siyah OPC Emreye rakip olcak.Koskoca forumda çıkması lazım artık diyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                Konu süper yaaaa...

Yokmu Siyah OPC Emreye rakip olcak.Koskoca forumda çıkması lazım artık diyorum.
                Nail Abi'm emin ol ne rakipler. Çıkacaktır artık eskisi gibi değil forumumuzda ne arabalar var stock araçlar bile çok iddali valla

Yorum

valla erhktn, ve ankaradaki siyah opc de yarışmaya katılırsa, çekişmeli bir yarışma olur emre abi eline sağlık güzel bir düşünce olmuş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    valla erhktn, ve ankaradaki siyah opc de yarışmaya katılırsa, çekişmeli bir yarışma olur emre abi eline sağlık güzel bir düşünce olmuş
                    Ankarada ki Engin kardesimin kaplanı ve Erhan'ın arabayı ben eklerim ne var ne yok biliyorum zaten
                    Daha Orhun kardesimin kaplanı var sonra Hasan kardesimizin itina ile yaptıgı arabası Murat abinin araba ve tabi volkan abimin makina var bunlarla beraber sitede çok güzel stock arabalarımız var modifiye olmasada hani bakımları jantlari ile on plana çıkan mesela benim oylarımdan biri katılırsa şayet stock bir insignia olacak
                    Zaten isin güzelliği kazanan araba aynı yıl katılamayacak bir daha arkadakilere sıra açılacak kafa karismiyacak sistem tutarsa çok keyifli olacak bak gör kardesim

Yorum

inşallah abi hayırlısı olsun bakalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        Ankarada ki Engin kardesimin kaplanı ve Erhan'ın arabayı ben eklerim ne var ne yok biliyorum zaten
                        Daha Orhun kardesimin kaplanı var sonra Hasan kardesimizin itina ile yaptıgı arabası Murat abinin araba ve tabi volkan abimin makina var bunlarla beraber sitede çok güzel stock arabalarımız var modifiye olmasada hani bakımları jantlari ile on plana çıkan mesela benim oylarımdan biri katılırsa şayet stock bir insignia olacak
                        Zaten isin güzelliği kazanan araba aynı yıl katılamayacak bir daha arkadakilere sıra açılacak kafa karismiyacak sistem tutarsa çok keyifli olacak bak gör kardesim

emre kardeşim güzel düşüncelerin için teşekkürler, ancak bizim stok araçlar sizin kaplanların yanın sönük kalır diye düşünmekteyim, ama erhan, sen, orhun ve bi kaç araç daha kendi aranızda, bizde diğer stok olarak kendi aramızda yarışsak daha iyi olmazmı ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

emre kardeşim güzel düşüncelerin için teşekkürler, ancak bizim stok araçlar sizin kaplanların yanın sönük kalır diye düşünmekteyim, ama erhan, sen, orhun ve bi kaç araç daha kendi aranızda, bizde diğer stok olarak kendi aramızda yarışsak daha iyi olmazmı ?
                          en stok bizimkiler abi sizinkiler yine yaylı jantlı araçlar ya biz naapalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

Hasan kardesim bu modifiye yarışı değil benim yapmak istediğim sitemizde öyle bakımlı öyle güzel arabalar var ki stock olsalar dahi cogu kisinin beğenisini topluyor kaldı ki benim bile favorilerim arasında yarı stock yarı yapılı bir tanede tam stock insignia var yani bu modifiye yarısı değil güzellik bakım iyi kombine oylaması yani bu katogoride senin makina fazlası ile yerini yaptı bu konuda

Yorum

Emre eki nasıl yapacağız?

Yorum

İşleniyor...
                              X