Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karaşahin yollarda (İnsignia Sport Black )

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Karaşahin yollarda (İnsignia Sport Black )

Utku şahane olmuş, iftar gecesi enine boyuna inceleyemedik!... ama fotoğraflarda her özellik ortaya çıkmış. Allah kazasız belasız sürmek ve keyfini yaşamanı nasip etsin. Gerçekten git gide daha haşin ve agresif bir havaya bürünüyor senin Black Hawk.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Utku Abi, hayırlı olsun. Nazar değmez inşallah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        sağolasın Emrecim.... Bana hoş geldi ancak herkese tabii ki hoş gelmeyebilir. Benimki yere yakın oldugu için yanları çok düşünmüyorum ancak zorunda kalırsak yaparız ne yapalım....Cemil abicim şu mübarek ayda ettiğin güzel dileklerin kat ve kat fazlası seninle olsun abim....
        yere yakınlığı konusunu ben hiç düşünmemiştim böylede güzel olmuş birde bu işleri birden yapmaktansa yavaş yavaş yapmak daha keyifli olur diye düşünüyorum
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Emre zaten dikkat et bulusmalarda hep birbirlerini buluyorlar. Zaten ben de senin su karadeniz fotolarin gibi ozel fotolari birlikte cektirip arsivlemeyi cok istiyorum. Omercim sagolasin guzel sozlerin icin biz bosuna mi seni ankaraya transfer edecegiz. Sen gel de daha ne kaplanlar sahinlar kartallar gorceksin.hatta istiyorsan emrenin de katkilariyla bir de aslan yapariz degil mi emre haha haha haha
          Seyyah abim senin sports tourerin yaninda sonuk kalir ama bizim ki , birseyler yapmaya calisiyoruz urock urock oleyy oleyy
          Sana güzel bir arşiv calışması yaparız abi

Yorum

Öncelilkle bassoya Hakan abiye Fatih beye ve Odaktan Burak kardeşime tek tek teşekkür ederim. Özellikle Burak kardeşime yaptığı katkılardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.Arabanın bu hali onun yardımları sayesinde oldu. O istanbuldan Opis ankaradan yardım etmese arabayı bu hale getirmek imkansız olurdu. Burağa huzurunuzda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum çünkü zaman ararsam arayayım hemen telefonlarıma cevap verdi veya hemen geri döndü. Opel servislerinin nerdeyse hiçbirinden görmediğimiz bir davranış. Tabii burda Burağın kendi kişisel özellikleri de var. Ayrıca Opisten sevgili arkadaşım Ufuk beye de ayrıca teşekkür ediyorum.Arabayla kendi arabsı gibi ilgilenip gerekli yardımları yaptığı için.... Sıra geldi Düzceli Emre kardeşimin dediklerine evet yavaş yavaş yapmak daha keyifli ve daha dengeli.Eksiklikleri daha iyi görüyorsun ve maddi olark da çok yormuyor haha haha haha haha Şimdi sıra geldi arkaya oraya da güzel birşey planlayacağız Burak kardeşimin desteği ile...... haha haha haha haha Sonra da Emrenin ve Volaknın desteği ile sadece yazılımla başka hiçbir motor ek parçası kullanmadan 210 bg civarında kalacak şekilde işlem tamamlanacak......

Yorum

sindire sindire heeee süpersin valla utku clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Öncelilkle bassoya Hakan abiye Fatih beye ve Odaktan Burak kardeşime tek tek teşekkür ederim. Özellikle Burak kardeşime yaptığı katkılardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.Arabanın bu hali onun yardımları sayesinde oldu. O istanbuldan Opis ankaradan yardım etmese arabayı bu hale getirmek imkansız olurdu. Burağa huzurunuzda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum çünkü zaman ararsam arayayım hemen telefonlarıma cevap verdi veya hemen geri döndü. Opel servislerinin nerdeyse hiçbirinden görmediğimiz bir davranış. Tabii burda Burağın kendi kişisel özellikleri de var. Ayrıca Opisten sevgili arkadaşım Ufuk beye de ayrıca teşekkür ediyorum.Arabayla kendi arabsı gibi ilgilenip gerekli yardımları yaptığı için.... Sıra geldi Düzceli Emre kardeşimin dediklerine evet yavaş yavaş yapmak daha keyifli ve daha dengeli.Eksiklikleri daha iyi görüyorsun ve maddi olark da çok yormuyor haha haha haha haha Şimdi sıra geldi arkaya oraya da güzel birşey planlayacağız Burak kardeşimin desteği ile...... haha haha haha haha Sonra da Emrenin ve Volaknın desteği ile sadece yazılımla başka hiçbir motor ek parçası kullanmadan 210 bg civarında kalacak şekilde işlem tamamlanacak......
                Ne demek Utku Abi, rica ederim. Sizin araçlarınız güzel olsun, siz araçlarınızı sevin yani bizi sevin biz herşeyi yaparız..

Yorum

İşleniyor...
                X