Utku abim, arabanla ilgili görüşlerimi, zaten Yaprak Kebap buluşmasında ilk kez bindiğimde ağzımın açıklığından anlamışsındır. Senin sürüş tarzına ve keyiflerine uygun, açıkcası benim de imrendiğim araçlardan biri. Arabanla ilgili görüşlerim, seninle yaptığımız Ereğli yolculuğundan sonra da iyice pekişti Ön kısım için dün yaptığım yorumun sonuna ''Çok dikkat etmedim'' demiştim. Ama gündüz fotoğraflarıyla, aracın tam bir bütün olduğu görülüyor (arka tampon hariç ). Allah, satana kadar kazasız belasız kullanmayı ve daha hayırlı bir iş için satılmasını nasip etsin.
Sagolasin erdemcim.ogunun yani eregli yolculugunu sen ve abin nuri kardesim guzellestirdinz. Dedigin gibi sira atkayi hasin yapmada.tekrar yorumlarin icin sagol
Bora kardesim sagolasin. Benim de amacim zaten hasin gostermek soft suratli arablardan hic hoslanmiyorum. O yuzden de adini kara sahin koydum.saygilar sevgiler
Emre zaten dikkat et bulusmalarda hep birbirlerini buluyorlar. Zaten ben de senin su karadeniz fotolarin gibi ozel fotolari birlikte cektirip arsivlemeyi cok istiyorum. Omercim sagolasin guzel sozlerin icin biz bosuna mi seni ankaraya transfer edecegiz. Sen gel de daha ne kaplanlar sahinlar kartallar gorceksin.hatta istiyorsan emrenin de katkilariyla bir de aslan yapariz degil mi emre haha haha haha
Seyyah abim senin sports tourerin yaninda sonuk kalir ama bizim ki , birseyler yapmaya calisiyoruz urock urock oleyy oleyy
yakışıklı ve öfkeli Gerçi kara şahini ilk gördüğümde de öyle idi, "daha yakışıklı" ve " daha öfkeli" demek daha doğru olacak kara şahini tadına vara vara kulla utku abicim, sabah akşam binmeden önce de bir 1 dk kadar keyifle bak ...
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum