Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KARA YAĞIZ DELİKANLI'nın son FOTOLARI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KARA YAĞIZ DELİKANLI'nın son FOTOLARI

Orjinal yazı sahibi: BORA
    Vay vay pozlara bakın hele, manken edasında 2011 çekimleri ihihi Allah kaza bela vermesin, kimse geçemesin... hep böyle parlak kalması dileğiyle... clapclap
    Amin Bora kardeşim, İnşallah bayram sonrası bi Eskişehir düşünüyoruz. Senin, Ufuk kardeşimin, benin ve Utku kardeşimin araçlarıyla birlikte 4X4 bir araç oluruz. daha nefis fotoğraflar çekeriz artık.Aramıza da MDN 18'i aldık mı? Tadından yenmez artık..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
      tü tü tü ................... söz bulamıyorum ,ağız tadıyla binmek nasip olsun her daim
      Amin. Amin. Sufy kardeşim, Hep beraber inşallah.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Abi naptın yaw mükemmel görünüyor,Allah nazarlardan korusun..Siyahın asaleti birkez daha tescillendi
        Valla Bülent kardeşim ben bişi yapmadım ne yaptıysa Berker yaptı, Allah hepimizi nazardan saklasın, kazadan, beladan korusun, Siyah gerçekten bir başka........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          Cemil abi Allah nazardan kazadan beladan esirgesin maşallah yağız delikanlı çok asil duruyor
          Amin kardeşim, Allah hepimizi korusun, İnsignia zaten asil bir araç, renk farklarıyla ve gece&gündüzün ışık farkıyla da asilliğine asillik katıyor.

Yorum

canavar nazar boncukları iyi olmuş Cemil abi .
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
              Teşekkürler Ömür kardeşim. Artık o "Nazar Boncuğu" hep orada duracak, sen de biliyorsun, gerçekten araçlarımıza nazar değiyor.

Yorum

Cemil abi ;
                Şimdi photo shop bilen var bilmeyen var milletin canı çekecek ramazan ramazan

Valla insan araca binmeye kıyamaz Maşallah diyelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                  Teşekkürler Ömür kardeşim. Artık o "Nazar Boncuğu" hep orada duracak, sen de biliyorsun, gerçekten araçlarımıza nazar değiyor.
                  vallahi abi hele küçük yerdeysen filan direk hissediyorsun gözleri
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Cemil abi ;
                    Şimdi photo shop bilen var bilmeyen var milletin canı çekecek ramazan ramazan

Valla insan araca binmeye kıyamaz Maşallah diyelim
                    Teşekkür Ederim Fatih bey, bazen çamur olacak diye binmiyorum vallahi, ama hemen araya benim "ŞAHSEDES" giriyor onunla gidiyorum artık. haha

Evet, Photoshop&CorelDraw ortak çalışma sonucu oluşturulan fotolar gerçekten hoş,
                    Arkadaşlarımız şunu bilsinler ki resimlerin hiçbirine "Photoshop" uygulanmamıştır. Fotoğraf makinasından alınan birebir görüntülerdir. Sadece aracı ön plana çıkarmak amacıyla bazı resimlerin arka planlarına efekt uygulanmıştır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                      vallahi abi hele küçük yerdeysen filan direk hissediyorsun gözleri
                      Evet haklısın, Allah kem gözlerden korusun. Bir de deyim var "elemtere fiş kem gözlere şiş"

Yorum

Cemil Bey, yani pes diyorum başka da bişey dmiyorum. İftar akşamı zaten uygulamaya bayılmıştım, bir de bu dijital efektlerle iyice güzelliği öne çıkmış. Aracı yeni aldığınızda bu kadar parlamıyordur, şimdi sanki yeni almışınız gibi oldu. En iyisi bi süre kullanmayın şöyle bi seyredin. Allah nazardan saklasın diyelim, güle güle kullanın...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                          Cemil Bey, yani pes diyorum başka da bişey dmiyorum. İftar akşamı zaten uygulamaya bayılmıştım, bir de bu dijital efektlerle iyice güzelliği öne çıkmış. Aracı yeni aldığınızda bu kadar parlamıyordur, şimdi sanki yeni almışınız gibi oldu. En iyisi bi süre kullanmayın şöyle bi seyredin. Allah nazardan saklasın diyelim, güle güle kullanın...
                          haha haha Vallahi haklısın Hakan bey, Evet aracı aldığımda bu kadar parlak değildi bile, bir sihirli el işte bu hale getirdi. Amin, Allah hepimizi nazardan, kazadan, beladan, saklasın. hep beraber güle güle kullanalım.

Yorum

Vowww, harika çalışmalar Cemil abim ellerine sağlık... Yağız Delüganlı süper duruyor MAŞALLAH...

Yorum

hey maşallah delikanlıya bak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BerkerCELIK
                                Vowww, harika çalışmalar Cemil abim ellerine sağlık... Yağız Delüganlı süper duruyor MAŞALLAH...
                                Berker, eserinle ne kadar övünsen azdır, TEŞEKKÜRLER

Yorum

İşleniyor...
                                X