emre abı cok guzel cıkmıs kaplan benım dıyo yanı heryerde nazar degmesın! allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin! ins en kısa zamanda izmirdede mavi bir kaplan gelcek hayırlısıyla ama polıslerle basım belaya gırermı dıye dusunuyorum? ızmır ve manısanın polıslerı bıraz kıl oldugu ıcın ruhsatta ıslı olmadıgını gorurlerse dk bır ceza yazarlarmı bılemıyorum?
Çok teşekkür ederim akrdeşim bu arada Body kit ruhsata işlenmiyor polis veya muayenede hiç bişey diyemezler bu body kit hatırladığım kadarı ile tüv onaylı zaten
Araba ile ilgili o kadar güzel yorumlarda bulunduk ki, artık söyleyecek bir şey kalmadı
İki güzellik bir araya gelmiş, daha ne denilebilir ki? Bu arada aracın yukarıdan çekildiği fotoğrafları sen çektiysen (gün batımına doğru olanlar da dahil) artık fotoğrafçılık konusunda aşmıssın abim.
Araba ile ilgili o kadar güzel yorumlarda bulunduk ki, artık söyleyecek bir şey kalmadı
İki güzellik bir araya gelmiş, daha ne denilebilir ki? Bu arada aracın yukarıdan çekildiği fotoğrafları sen çektiysen (gün batımına doğru olanlar da dahil) artık fotoğrafçılık konusunda aşmıssın abim.
Yol fotoları Dilara ablanın diğerleri benim çekimlerim Erdem kardeşim yaaş yavaş an yakalamayı öğreniyorum
Vallahi bu fotolari gormemistim somdi gordum bazilari inanilmaz guzel. Eeeee beyaz kaplanla memleketimin yesili mavisi birlesince dah da innilmaz oluyor. Artik sizlerle bir memleket turu yapmak farz oldu. Once eskisehir turu cunku ufuk kardesime soz verdim. Sonra da bir karadeniz turu muhtemelen ekim ayinda yapmak gerekiyor. Hem de emre kardesimi askere gondermeden eglenceyi hat safhaya cikarmak lazim.arkadaslar bu sirayi unutmayin cunku biz dersek o organizasonu yapariz ve dedik yaptik.reklam gibi oldu .. haha haha
Teşekkürler Utku abi Doğa resimleri oldu İçinde kaplan olan
Yorum