Amin abi İNSALLAH bu arada abi o zaman anahtari alayim bu haber beni cok sevindirdi Kaplani hep surmek istemisimdir demek artik mumkun :P Gule Gule binin İNSALLAH abi..
emre abı cok guzel cıkmıs kaplan benım dıyo yanı heryerde nazar degmesın! allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin! ins en kısa zamanda izmirdede mavi bir kaplan gelcek hayırlısıyla ama polıslerle basım belaya gırermı dıye dusunuyorum? ızmır ve manısanın polıslerı bıraz kıl oldugu ıcın ruhsatta ıslı olmadıgını gorurlerse dk bır ceza yazarlarmı bılemıyorum?
ooooo döktürmüşsün yine emre süper gözüküyor resimler allah kaza bela vermesin
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Maşallah kardeşim kaplanda, resimlerde birbirinden güzeller.. Yengeminde eline sağlık bu resim olayını iyi çözmüş. Resmen görsel şölen yaşadık. Sağolun...
Emre abim harika fotoğraflar, Zeynep'in de anne tarafı ordulu, kısmetse seneye bir karedeniz turuda ben yapacağım gerçekten harika gözüküyor... Fotoğraflar için Dilara ablaya teşekkürler...
Allah kazadan beladan nazarlardan korusun MAŞALLAH resimler süper kardeşim ellerine sağlık ama bu kadar az olamaz değil mi fotolar?? rolleyes )
doğru tahmin daha çok resim var ama çekim yaptığımız makina pro değildi dijitl olduğundan ötürü sunroof üstünden çoğu resim netliktn uzak kalmış bu nedenle onları yayınlamadım
Emre abim harika fotoğraflar, Zeynep'in de anne tarafı ordulu, kısmetse seneye bir karedeniz turuda ben yapacağım gerçekten harika gözüküyor... Fotoğraflar için Dilara ablaya teşekkürler...
Nuri felanda Ordulu Utku abinde Trabzonlu bizde Rize Bulancak ee tamam hep beraber bi karadeniz çıkarması yaparız artık Berker
Maşallah kardeşim kaplanda, resimlerde birbirinden güzeller.. Yengeminde eline sağlık bu resim olayını iyi çözmüş. Resmen görsel şölen yaşadık. Sağolun...
Eyvallah Murat abi doğa çok güzel karadenizde boş resim çek o bile güzel oluyoır iyi dileklerinden ötürü Teşekkür ederim
Yorum