Merhaba arkadaşlar buda benim aracım yeni başlıyorum yaptırdığım diğer şeylerin resimlerinide koyacağım yorumlarınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
34 JOM 39
Collapse
X
-
Ynt: 34 JOM 39
Hayırlı olsun, bende Maşallah diyeyim.
Aracı yandan çektiğiniz resim biraz eski sanırım, gördüğüm kadarıyla aynanızda ve yan cam üstlerinde gri kaplama var. Kendinize özgü bir tarzınız olduğu kesin[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09maşallah, yakışıklı araç, aynalara ve tavan kenarlarına uyguladığınız renk kombinasyonu değişik olmuş, fena değil gibi ama ne bilim canlısını görmek gerek, bide arka tarafta kaplamayı nerde bitirdiniz onu göremedim, arkadan fotosu varsa yüklermisiniz...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 34JOM39Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09maşallah, yakışıklı araç, aynalara ve tavan kenarlarına uyguladığınız renk kombinasyonu değişik olmuş, fena değil gibi ama ne bilim canlısını görmek gerek, bide arka tarafta kaplamayı nerde bitirdiniz onu göremedim, arkadan fotosu varsa yüklermisiniz...
jantlar güzel niçin değiştriyorsunuz, yazık walla güzelim jantlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffben beğendim yanlız bu yan kaplamalar sanki bana nedense rcz yi anımsattı bir an
özellikle rengi secmedim ama siyah arabaya cıta renkleri olarak özellikle bakır rengi çok yakışıyor eski kasa mercedes s serisinde olduğu gibi...
Yorum
Yorum