Duyuru

Collapse
No announcement yet.

34 JOM 39

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 34 JOM 39

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    abi o zamanlar sunroof paketi de satıyorlardı ya, onda da yolcu koltuğu elektrikli oluyordu bi de ops 18 jant çek, cosmo'dan 2-3 tane eksiği kalıyordu, çok saçmaydı yani . aynen abi, cosmo sport edition, premium elegance paket bi araba ii giderdi
    benim arabanın siparişini ben vermedim ben verecek olsaydım şöyle almanya opel alo paket servisini arar ben bi karışık istiyorum derdim

Yorum

ketçap mayonez de olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        ketçap mayonez de olsun
        hehhh iyi dedin büyük seçimde yaptırırdık valla şöyle bizi 3 yıl götürürdü

Yorum

Yorum

premium sport oldugunu bilmiyordum baya iyiymiş yahu
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

senin araba da sport mu kardeşim?

Yorum

ne kadar çok seçenek varsa o kadar iyi, Sport+premium ile Cosmo arasında çok fark yok ama Cosmo'nun bazı donanımlarını kullanmayacak olanlar ciddi bir fiyat farkıyla birçok donanımdan vazgeçip baz donanıma binmektense ufak fiyat farkıyla ufak donanım farklılıkları elde edebiliyordu. ara donanımlar iyidir. zaten bir bakıma olay donanım azlığı-çokluğu değil, Mercedes'in Elegance ile Avantgarde gibi farklı zevklere hitap etmeleri.
                Opel Türkiye'nin Sport'u kaldırması iyi olmadı bence. (OPC'yi de fiyat listesinden silmişler...)
                InsigniaTEAM

Yorum

ikibin dizel sport modeli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    ne kadar çok seçenek varsa o kadar iyi, Sport+premium ile Cosmo arasında çok fark yok ama Cosmo'nun bazı donanımlarını kullanmayacak olanlar ciddi bir fiyat farkıyla birçok donanımdan vazgeçip baz donanıma binmektense ufak fiyat farkıyla ufak donanım farklılıkları elde edebiliyordu. ara donanımlar iyidir. zaten bir bakıma olay donanım azlığı-çokluğu değil, Mercedes'in Elegance ile Avantgarde gibi farklı zevklere hitap etmeleri.
                    Opel Türkiye'nin Sport'u kaldırması iyi olmadı bence. (OPC'yi de fiyat listesinden silmişler...)
                    bana kalırsada böyle farklı farklı paketler sunacaklarına bütün donanımların içinde toplanmış olduğu bir huvuz oluşturulup secenek ve opsiyon listesi belirlenir %90 bilinçli kullanıcılar zaten hep sipariş veriyor araca elimizde bu var denileni alan kullanıcı kitlesi günümüzde bazı marka modellerde rağbet görüyor sipariş veren kişiye tek baz kasa fiyatı sunulup ekletmek istediği donanımlara göre sipariş geçilse çok daha güzel olur benim görüşümce...

Yorum

Hah şimdi oldu benzinli sport yine yok..... haha haha haha haha haha haha haha haha Benimki daha da güzel karışmış tam türlü yani...... Sunroof park sensörü elektrikli koltuk ve bel desteği flexride sport koltuk işte sadece afl yok.O da nazarlık olsun diyeceğim ama olmuyor işte........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        Orjinal yazı sahibi: cagri
                        bana kalırsada böyle farklı farklı paketler sunacaklarına bütün donanımların içinde toplanmış olduğu bir huvuz oluşturulup secenek ve opsiyon listesi belirlenir %90 bilinçli kullanıcılar zaten hep sipariş veriyor araca elimizde bu var denileni alan kullanıcı kitlesi günümüzde bazı marka modellerde rağbet görüyor sipariş veren kişiye tek baz kasa fiyatı sunulup ekletmek istediği donanımlara göre sipariş geçilse çok daha güzel olur benim görüşümce...
                        abi inanmazsın biraz önce aynısı benim aklımdan geçti, bi tane donanım pakedi çıksın, herkesin beğenisine hitap eden tarzda, mesela insignia için cosmo bence çok ii, bence D segmenti için daha kötüsü de olmamalı, ama konfor için 17'' ile başlamalı sonra ekstra donanımlar eklenmeli opsyonel olarak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                          herkesin istediği o zaten;
                          InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

ben Türkiye'de geçerli olan şuanki sistem için söyledim

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          Hah şimdi oldu benzinli sport yine yok..... haha haha haha haha haha haha haha haha Benimki daha da güzel karışmış tam türlü yani...... Sunroof park sensörü elektrikli koltuk ve bel desteği flexride sport koltuk işte sadece afl yok.O da nazarlık olsun diyeceğim ama olmuyor işte........
                          varya abi 2.0T Sport+Premium Onur'un aracı
                          Çorum'da da 1.6T Sport+Elegance vardı ama satıldı sanırım. Nar kırmızısı süper arabaydı
                          InsigniaTEAM

Yorum

peki onur kardeşim ön tarafa park sensörü taktırabildin mi?

Yorum

abi sende 2700 tl ye taktır bi-xenonları, al sana premium paket navi zaten işe yaramıyor, flex ve ergonomik ayrıca yere daha yakın bi aracın var bence kral yani

Yorum

işte bunu yapan markalar var bence bu iş böyle yapılır

Yorum

İşleniyor...
                                X