Duyuru

Collapse
No announcement yet.

34 JOM 39

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni resimleri

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    evet panjur ii olmuş, o panjurun üst kısmı mat alüminyum renginde olanları var, onu taktırsaydın aynalar ve kapı direkleriyle de aynı renk olabilirdi, belki daha bir farklı hava yakalardın, bir de emre abinin dediği gibi, bronz da hiç fena durmuyor siyahla, güle güle kullanın
    bende ilk panjursuz resimleri gördüğümde opc panjur tavsiye etmiştim kardeşimize renk kombinasyonu için mat krom gri olarak opc panjur bütünlük sağlamak acısından daha yerinde olurdu...
    evet yandaki renklerle ii dururdu abi

Yorum

Ynt: 34 jom 39

Aynen bizde opsiyonel olarak sadece onlar ve oto vites var. Ama Cosmo'dan farklı olarak Sportlarda Ergonomik koltuk ve Flexride standart. Tabi sensörsüz olmaz deyip birde sensör taktırdık

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

aslında pre paket dvd800 ve cd500 standart, fakat fabrikadan çıkarken park sensörü kodu girmemişler(ya da bizi başlarından savmak için söyledikleri bu) bizim araçta edition pre paketti ve sensörleri yoktu, elegance pakette bile sensörler olup bunda olmaması bize koyuyordu tabi bize de çakma bi tane park sensörü ayarladılar, ve fiyattan düştüler, fakat öne takamayız dediler, nedeni ise ön taraf çok karmaşık bir yapıya sahipmiş, eğer hatırlarsan, ilk 45 araç için dvd800 de cd500 fiyatına çekilmişti ve bizde ondan yararlanmıştık

Yorum

Alf nedir

Yorum

afl; senin arabanın da üzerinde bulunan dokuz aydınlatma modlu bi-xenon farlar

Yorum

Ynt: 34 JOM 39

Teşekkür ederim verdin bilgi için

Yorum

maşallah kardeşim Allah kaza bela göstermesin inşallah.Jantları beğendim uyumlu olmuş

Yorum

rica ederim ne demek

Yorum

Ya emre değil mi nasıl olur afl li sport.Benim de sinirim bozuldu şimdi. Bu arada ben de sport olmasına rağmen ön arka park sensörü var. Yani sonradan taktırma değil.Evet koltuklar farklı çok rahat ve sport oldukları için çok iyi sarıyor. Ayrıca flexride da standart.benim bildiğim ayrıca amotisör ve yaylarda biraz farklı. Bizizm arçalar yere daha yakın.....

Yorum

AFL'li Sport olduğu gibi AFL'li Edition bile var abi, Ercüment hocanın arabası mesela Premium Paket sağolsun ama Premium pakete park sensörü koymamaları Insignia tarihindeki en büyük saçmalık olmuş vallahi
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        AFL'li Sport olduğu gibi AFL'li Edition bile var abi, Ercüment hocanın arabası mesela Premium Paket sağolsun ama Premium pakete park sensörü koymamaları Insignia tarihindeki en büyük saçmalık olmuş vallahi
                        park sensörleri var aslında da bir hata sonucu tr ye park sensörsüz gelmişler, yukarda yazmıştım bak zaten
                        Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        aslında pre paket dvd800 ve cd500 standart, fakat fabrikadan çıkarken park sensörü kodu girmemişler(ya da bizi başlarından savmak için söyledikleri bu) bizim araçta edition pre paketti ve sensörleri yoktu, elegance pakette bile sensörler olup bunda olmaması bize koyuyordu tabi bize de çakma bi tane park sensörü ayarladılar, ve fiyattan düştüler, fakat öne takamayız dediler, nedeni ise ön taraf çok karmaşık bir yapıya sahipmiş, eğer hatırlarsan, ilk 45 araç için dvd800 de cd500 fiyatına çekilmişti ve bizde ondan yararlanmıştık
                        bizim eski araçta edition premium du

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          Ya emre değil mi nasıl olur afl li sport.Benim de sinirim bozuldu şimdi. Bu arada ben de sport olmasına rağmen ön arka park sensörü var. Yani sonradan taktırma değil.Evet koltuklar farklı çok rahat ve sport oldukları için çok iyi sarıyor. Ayrıca flexride da standart.benim bildiğim ayrıca amotisör ve yaylarda biraz farklı. Bizizm arçalar yere daha yakın.....
                          Valla abi premium paket varmış bide düğün paketi gibi bunlarda valla ardı arkası yok bu işin koy bi donanımı al sana paket çıkart donanımı al sana paket
                          paket aşağı paket yukarı valla

Yorum

Şöyle ortaya karışık Opel İnsignia 1.6 T Cosmo sport edition elagance premium paket yapsaymışız

Yorum

abi o zamanlar sunroof paketi de satıyorlardı ya, onda da yolcu koltuğu elektrikli oluyordu bi de ops 18 jant çek, cosmo'dan 2-3 tane eksiği kalıyordu, çok saçmaydı yani . aynen abi, cosmo sport edition, premium elegance paket bi araba ii giderdi

Yorum

ama hala sunroof yok

Yorum

İşleniyor...
                                X