evet panjur ii olmuş, o panjurun üst kısmı mat alüminyum renginde olanları var, onu taktırsaydın aynalar ve kapı direkleriyle de aynı renk olabilirdi, belki daha bir farklı hava yakalardın, bir de emre abinin dediği gibi, bronz da hiç fena durmuyor siyahla, güle güle kullanın
eğer 2009 model ise sport+premium paket alınabiliyordu, onlarda afl vardı, eğer araç böyleyse sport+premium paket olabilir..., ama sadece 2009 lar için geçerli, 2010 da kalktı bu paket, çünkü araç aşırı şekilde cosmoya benziyordu, o yüzden fazla gerekli değildi bence...
Abi nasıl duymamıştınız Allah aşkına bizim araba nedir Cosmomu
valla ben bilmiyorum cosmo sport olduğunu
afl olunca ve bi kaç daha donanım cosmo oluyor zaten afl ve bi kaç donanım eksik flexi ve kısa mesafe yay olanlar sport oluyor diye biliyorum ben...
evet panjur ii olmuş, o panjurun üst kısmı mat alüminyum renginde olanları var, onu taktırsaydın aynalar ve kapı direkleriyle de aynı renk olabilirdi, belki daha bir farklı hava yakalardın, bir de emre abinin dediği gibi, bronz da hiç fena durmuyor siyahla, güle güle kullanın
bende ilk panjursuz resimleri gördüğümde opc panjur tavsiye etmiştim kardeşimize renk kombinasyonu için mat krom gri olarak opc panjur bütünlük sağlamak acısından daha yerinde olurdu...
Yorum