Ynt: 06 MDN 18 Cam Tavan Film Kaplama - Uygulama ve Sonrası
abi ben istanbulda senin plakayla gezsem kimse anlamaz artık kaplanımın ikiz kardeşi
bu arada uygulama şahane olmus yapanların ellerine saglık seninde kesene bereket emre abim ihihi
Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
abi ben istanbulda senin plakayla gezsem kimse anlamaz artık kaplanımın ikiz kardeşi
bu arada uygulama şahane olmus yapanların ellerine saglık seninde kesene bereket emre abim ihihi
emre abım ıstanbula geldıgınde beraber caddeye gıtmıstık arka arkaya o ankı bakısları gorecektınız hatta arabaları park ettıgımız otoparkın calısanı bıle ben nezaman gıtsem abı ıkız kardesın nerde dıo tek gelmıssın bugun dıo
Emre cok guzel duruyor gercekten, yapanlarin ellerine saglik tabi yaptiraninda sanirim bende bu ise girisecegim. Orhun ve Hasan Abinin de bu yöndeki baskilarini göz ardi edemiyecegim
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
Emre cok guzel duruyor gercekten, yapanlarin ellerine saglik tabi yaptiraninda sanirim bende bu ise girisecegim. Orhun ve Hasan Abinin de bu yöndeki baskilarini göz ardi edemiyecegim
senin hayla durman hata zaten çıplak gıbı duruor senın araban suan yarın gelınce zaten dayanamazsan emre abı (düzce) de boyle bır bulusmada bı baktı sadece onun arabasının ustu beyaz dıer bulusmaya geldıgınde onun da tavanı sıyahtı
Maşallah kardeşim süper olmuş güle güle kullan. Bende oracle diye bir marka var biraz pürüzlü duruyor seninkinde hiç pürüz yok dimi resimlerde görünmüyor ama yakından bakınca nasıl?
Yorum