bu da benim sevgilim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
35 REB 37 Çeşme'nin esmer güzeli :)
Collapse
X
-
Ynt: 35 REB 37 Çeşme'nin esmer güzeli
İzmirli araçlar da güzelce parlatilabiliyormuş. Nazar değmesin.
Ama şimdi bu güzeli bukadar suslemişken İzmirde Insignia Team'e yakışır bir konvoy gerekiyor.
Siz bir organize olsanız hepimizi geride bırakırsınız böyle bir potansiyel var mı? Var.
Kordondan sıra sıra Insignia manzaraları bekliyorum.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Evet şöyle bir İzmir in tozunu dumanını attıralım yakın bir zamanda.Güzel bir organizasyon yapalım.Bu arada foruma hoş geldiniz kazasız belasız sürüşler.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: speed_emrekardesım benım gule gule kullan kazasız belasız olmuyo ama sen cesmede ben burda gel burayada ızmırın tozunu dumanını attıralımİNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.
Yorum
-
HD 233 sağa çekin lütfen ehliyet ruhsat
Siz buralara uğrarmıydınız?
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
İzmir de potansiyel çok ama forumu keşfedemeyen çok kişi var daha.Kart bastırıp gördüğüm arabaya yapıştırcam.
Bugün 20 '' siyah bir Insignia gördüm İzmirde.
Orjinal yazı sahibi: speed_emreewet toplanalım belkı toplana kadar arabama komple pasta cıla attırcam zıebartta pırıl pırıl gelırım artık! havalarda serınken super olurdu gercektende!
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tanerHD 233 sağa çekin lütfen ehliyet ruhsat
Siz buralara uğrarmıydınız?
Mecburen uğruyoruz,insignia ile passat forumuna almazlar beni...
Biliyorsun bir sınav yoğunluğum vardı.Atlattık çok şükür.Ara sıra forumdaki arkadaşların mesajlarını okuyarak kafa dağıtıyorum.İkinci uçağın hayırlı olsun,çiğli'yemi park ediyorsun?
İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.
Yorum
Yorum