Duyuru

Collapse
No announcement yet.

35 REB 37 Çeşme'nin esmer güzeli :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 35 REB 37 Çeşme'nin esmer güzeli :)

bu da benim sevgilim

Ynt: 35 REB 37 Çeşme'nin esmer güzeli

kazasız belasız kullan kardeşim,maaşallah 2011 gibi duruyor..
    Opel-İnsignia 2.0 cdti Edition-Elegance
    Temmuz-2011
    Siyah

Yorum

sağol abi teşekkür ederim, bizden önceki sahibi hemşehriniz, iyi bakmış bizim kızımıza

Yorum

kardesım benım gule gule kullan kazasız belasız olmuyo ama sen cesmede ben burda gel burayada ızmırın tozunu dumanını attıralım

Yorum

İzmirli araçlar da güzelce parlatilabiliyormuş. Nazar değmesin.
          Ama şimdi bu güzeli bukadar suslemişken İzmirde Insignia Team'e yakışır bir konvoy gerekiyor.
          Siz bir organize olsanız hepimizi geride bırakırsınız böyle bir potansiyel var mı? Var.
          Kordondan sıra sıra Insignia manzaraları bekliyorum.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Evet şöyle bir İzmir in tozunu dumanını attıralım yakın bir zamanda.Güzel bir organizasyon yapalım.Bu arada foruma hoş geldiniz kazasız belasız sürüşler.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
            35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
              kardesım benım gule gule kullan kazasız belasız olmuyo ama sen cesmede ben burda gel burayada ızmırın tozunu dumanını attıralım
              Gençler iş başında anlaşılan! urock Ne zaman yapacaksanız haber verin de ,ortalıkta dolaşmayalım.İki insignia'nın tozu dumanı bizi boğar. muhaha
              İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

ewet kardeslerım arkadaslarım toplanım hepbırlıkte ımzamızı atalım ızmıre artık zamanı geldı acalım bır baslık ozaman nedersınız

Yorum

HD 233 sağa çekin lütfen ehliyet ruhsat
                  Siz buralara uğrarmıydınız?

17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

ewet toplanalım belkı toplana kadar arabama komple pasta cıla attırcam zıebartta pırıl pırıl gelırım artık! havalarda serınken super olurdu gercektende!

Yorum

İzmir de potansiyel çok ama forumu keşfedemeyen çok kişi var daha.Kart bastırıp gördüğüm arabaya yapıştırcam.
                      Bugün 20 '' siyah bir Insignia gördüm İzmirde.
                      Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                      ewet toplanalım belkı toplana kadar arabama komple pasta cıla attırcam zıebartta pırıl pırıl gelırım artık! havalarda serınken super olurdu gercektende!

35GB5825  A Rh+

Yorum

Vallahi bizim elimizde hazir kartlarimiz var.gordugumuz arabanin ya soforune veriyoruz ya da arabasina ilistiriyoruz.bu formati bence size de verebilir o kartlari ona gore bastiabilir ve sizde kullanabilirsiniz.

Yorum

ewet arkadaslar ya su kartlardan alsak bızım burda evın cevresınde 4 tane ınsıgnıa var ya ! ama kart yok ıste!

Yorum

Bu arada Taner kardesimle de daha siki fiki olmamiz ve birbirmize destek olmamiz gerekiyor.mesela ben abant bulusmasinda daha fazla İzmir araci bekliyordum.Ama sairim tek araba olacak degil mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                              HD 233 sağa çekin lütfen ehliyet ruhsat
                              Siz buralara uğrarmıydınız?
                              Taner merhaba,
                              Mecburen uğruyoruz,insignia ile passat forumuna almazlar beni...
                              Biliyorsun bir sınav yoğunluğum vardı.Atlattık çok şükür.Ara sıra forumdaki arkadaşların mesajlarını okuyarak kafa dağıtıyorum.İkinci uçağın hayırlı olsun,çiğli'yemi park ediyorsun?
                              İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

İşleniyor...
                              X