Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İşte arabam...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İşte arabam...

Araç sonunda bugün bayiye gelmiş, bende hemen gidip resimlerini çektim
    Gerçi plaka işlemleri temmuz ayına sarkacak ama heves işte...

Ynt: İşte arabam...

Vayyy Allah kaza bela vermesin yanıyor maşallah Büyük Türkiye buluşmasında veya ilk Ankara buluşmasında inşallah canlı canlı görürüz

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler
      2016 w205 AMG

Yorum

Hayırlı olsun Allah kazalardan esirgesin Maşallah

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok teşekkürler arkadaşlar, daha az yakanı daha çok kaçanı sizlere inşallah....zaten sizde daha çok kaçanı var ya neyse

Yorum

maşallah hayırl olsun kazasız belasız

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Hayırlı olsun .Ankara ve Türkiye grubu yine güzel bir insigniayaya kavuştu sayenizde.Allah kazarız belasiz kullanmayı nasip etsin

Yorum

cok güzel allah kaza bela vermesin
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

teşekkürler cümlemiz kazasız belasız....
                  Emre buluşmalarda zaten görüşürüz de seninle zaten aracı alır almaz bir boya koruma sonrasında da zamanla hella xenonlarla ilgili bir fikir alış-verişi yaparız...

Yorum

Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
                      teşekkürler cümlemiz kazasız belasız....
                      Emre buluşmalarda zaten görüşürüz de seninle zaten aracı alır almaz bir boya koruma sonrasında da zamanla hella xenonlarla ilgili bir fikir alış-verişi yaparız...
                      Her zaman
                      boya koruma işini kime yaptıracaksınız ?

Yorum

Soruyorum işte kime yaptıralım
                        Berker arkadaşımız varmış forumda oldukça başarılı işler yaptığını gördüm resimlerde, hele bir siyah insignia yapmış ki aman aman....200 metreden bağırıyor geliyorum diye...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
                          Soruyorum işte kime yaptıralım
                          Berker arkadaşımız varmış forumda oldukça başarılı işler yaptığını gördüm resimlerde, hele bir siyah insignia yapmış ki aman aman....200 metreden bağırıyor geliyorum diye...
                          Kesinlikle ben bugün Berker kardeşime yaptırdım o uygulamanın konusunu açmadan ben açmak istemedim kendisi acar beyaz arabada neler yapılırmış beyaz araba nasıl beyaz ayna olurmuş paylaşacaktır kendi gözünüzün önünde yapılan işlemlerin anlatılarak yapıldığı bir uygulama için kesinlikle Berkeri tavsiye ederim sizin ki sıfır araba olduğu için çok daha kolay ve hızlı olacaktır benim araç 8 saat sürdü Berkerin cep telfonu profillerde var kesinlikle bi görüşün hem size uygun yere geliyor olması çok büyük bir artı oluyor...

Yorum

İşte bu, şöyle bol resimli beyaz insignia konusunu sabırsızlıkla bekliyorum Emre ya senden ya da Berker kardeşimizden...bu arada açtığı son konulardan olan kırmızı astra coupe'ye baktım resimlerden birinde yanlış hatırlamıyorsam sardunya blok yazıyor...mesa koru olması lazım...

Yorum

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Tez zamanda bende kavuşurum inşallah arabama
                              2.0 CDTI 160hp Cosmo+flexride şasi+ Beyaz

Yorum

İşleniyor...
                              X