Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
teşekkürler cümlemiz kazasız belasız....
Emre buluşmalarda zaten görüşürüz de seninle zaten aracı alır almaz bir boya koruma sonrasında da zamanla hella xenonlarla ilgili bir fikir alış-verişi yaparız...
teşekkürler cümlemiz kazasız belasız....
Emre buluşmalarda zaten görüşürüz de seninle zaten aracı alır almaz bir boya koruma sonrasında da zamanla hella xenonlarla ilgili bir fikir alış-verişi yaparız...
Her zaman
boya koruma işini kime yaptıracaksınız ?
Soruyorum işte kime yaptıralım
Berker arkadaşımız varmış forumda oldukça başarılı işler yaptığını gördüm resimlerde, hele bir siyah insignia yapmış ki aman aman....200 metreden bağırıyor geliyorum diye...
Soruyorum işte kime yaptıralım
Berker arkadaşımız varmış forumda oldukça başarılı işler yaptığını gördüm resimlerde, hele bir siyah insignia yapmış ki aman aman....200 metreden bağırıyor geliyorum diye...
Kesinlikle ben bugün Berker kardeşime yaptırdım o uygulamanın konusunu açmadan ben açmak istemedim kendisi acar beyaz arabada neler yapılırmış beyaz araba nasıl beyaz ayna olurmuş paylaşacaktır kendi gözünüzün önünde yapılan işlemlerin anlatılarak yapıldığı bir uygulama için kesinlikle Berkeri tavsiye ederim sizin ki sıfır araba olduğu için çok daha kolay ve hızlı olacaktır benim araç 8 saat sürdü Berkerin cep telfonu profillerde var kesinlikle bi görüşün hem size uygun yere geliyor olması çok büyük bir artı oluyor...
İşte bu, şöyle bol resimli beyaz insignia konusunu sabırsızlıkla bekliyorum Emre ya senden ya da Berker kardeşimizden...bu arada açtığı son konulardan olan kırmızı astra coupe'ye baktım resimlerden birinde yanlış hatırlamıyorsam sardunya blok yazıyor...mesa koru olması lazım...
Yorum