Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İşte arabam...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İşte arabam...

hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin

Yorum

Hayırlı olsun, Allah güle güle binmeyi nasip eylesin, kazasız belasız, sağlıklı günlerde.. Cümlemize..
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun, ben de Temmuzu bekliyorum sizin gibi...
        2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Orjinal yazı sahibi: muratmese
          aracınız hayırlı uğurlu olsun.plaka işlemleri neden temmuza kadar sürüyor
          bandrol ödememek için.yılda iki kez ödeniyor.6 aydan 6 aya.biri hazirana denk geliyor.diğeride ocak ayına..

Yorum

Hayırlı olsun. Kazasız beleasız günlerde kullanın inşaallah.
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, plaka işlemlerini vergi dolayısıyla bekletiyorum, dün akşam da araç fiyatının kalan bölümünü elden teslim ettim, bugün itibariyle faturanın kesilmiş olması lazım. araç 1.6 olsaydı fazla önemsemezdim 350 TL gibi bir vergisi var ancak 2.0 olunca 1000TL'ye yakın bir meblağ çıkıyor ortaya, o yüzden plaka işlemlerini 1 temmuz cuma günü başlatıp bir aksilik olmazsa 4 temmuzda aracı teslim alacağım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                130'luk sanırım sizin araçta.Hayırlı olsun.Jantlar hariç aynı araçlar
                aynen araç 130'luk, ancak ne 18 inch jant opsiyonu ne de sunroof var, gerçi 3-4 gün önce sordum bayiye sunrooflu model varsa değiştirebilirim diye ancak ağustos ortasına kadar gelen modellerde yokmuş...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                  Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim...
                  Xenon tavsiye ederim mutlaka yaptırın Ben geçen taktırdım aracı çok değiştiriyor
                  aklımda var xenon far işi Emre arkadaşımla da konuşmuştuk hella marka farları gördüm ancak çifti 2750TL gibi bir rakam, eh biraz tuzlu gibi geldi ne yalan söyleyeyim....siz nerede yaptırdınız ve kaça mal ettiniz?

Yorum

Arkadaşlar Allah hepimizin araçlarına kazasız belasız, sağlıkla sıhhatle binmeyi nasip etsin...

Yorum

Hayırlı olsun.
                      Kazasız, belasız, iyi sürüşler
                      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

arabayı kaça aldınız? neden 2012 beklemediniz? hayırlı olsun

Yorum

iyi dilekleriniz için teşekkürler, araç 69500 TL'ye alındı, 2012 beklemenin benim açımdan anlamı yok, aracı hemen satma gibi bir niyetim yok, dolayısıyla model yılındaki 1 eksik 1 fazla benim için bir anlam ifade etmiyor, ha 2012 olsaydı iyi olurdu ama olmuyor diye fazladan beklemek manasız çünkü hali hzırda arabam yok ciddi bir sıkıntı çekiyoruz, eşimin şirket aracını değişerek kullanıyoruz.

Yorum

Hayırlı olsun...

Yorum

Teşekkürler sağolun...

Yorum

İşleniyor...
                              X