Arkadaslar navigasyonsuz araclardaki anteni balik sirti antenle degistirmek mumkunmu acaba aranizda uygulayan varmi.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Balik sirti anten
Collapse
X
-
Ynt: Balik sirti anten
arkadaşlar bu anten işinde teçrubeli kidemli inaçcı birisi olarak orjinali gibi olmadını söyleyebilirim ihihi ihihi bikere sadece radyo çekmesi için balık sırtı anten yok gps ,radyo,ve telefon olanı var yada sadece gps ve radyo olanı var bu antende cd 400 lerle uyumlu değil 4/1 kayıp oluyormuş radyo frekansları nı bulurken merkezi biryerde isen sıkıntı yaşamassın ama köy bucak geziyorsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz benim tavziyem alın bi cosmo kurtulun haha haha haha hahaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
yaa hasan kardeş servis sendende bassetti bana hasanın bi arkadaşına taktık dedi demekki o bu arkadaş şehir ler arası bu anteni kullanmışmı acaba
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxryaa hasan kardeş servis sendende bassetti bana hasanın bi arkadaşına taktık dedi demekki o bu arkadaş şehir ler arası bu anteni kullanmışmı acaba
şehirlerarası kullanmadı henüz, ama şehiriçi hiç bir sıkıntı yok, zaten ne kadar radio dinliyoruzki?
Yorum
-
Anten dizilimi şöyle;
Edition : Radyo için çubuk tip
Edition Elegance : Radyo için çubuk tip
Edition Premium : Radyo, Bluetooth ve GPS (CD500) için Shark Fin
Cosmo CD ve CDC400 : Radyo ve Bluetooth için Shark Fin
Cosmo CD500 : Radyo, Bluetooth ve GPS (CD500) için Shark Fin
Cosmo DVD800 : Radyo, Bluetooth ve GPS (DVD800) için Shark Fin
Şöyle bir baktığımızda 3 tip anten olduğunu görüyoruz.
Ancak tabanları hepsi aynı. Alttan üste , yani çubuk antenden sharkfin antene terfi ettiğinizde radyo kalitesi bozulmaz. GPS ve Bluetooth fişleri boş kalır .Boş uçlarda bir işe yaramaz/zararı da olmaz.
Orjinal yazı sahibi: emrezxrarkadaşlar bu anten işinde teçrubeli kidemli inaçcı birisi olarak orjinali gibi olmadını söyleyebilirim ihihi ihihi bikere sadece radyo çekmesi için balık sırtı anten yok gps ,radyo,ve telefon olanı var yada sadece gps ve radyo olanı var bu antende cd 400 lerle uyumlu değil 4/1 kayıp oluyormuş radyo frekansları nı bulurken merkezi biryerde isen sıkıntı yaşamassın ama köy bucak geziyorsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz benim tavziyem alın bi cosmo kurtulun haha haha haha haha2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
FM radyoda Şehir içi / dışı farketmez. Sinyal yeterli ise problemsizdir. Sinyal yetersiz ise cızırtı olur. Sinyal belli bir noktadan fazla azalırsa da birden gider...
Orjinal yazı sahibi: emrezxryaa hasan kardeş servis sendende bassetti bana hasanın bi arkadaşına taktık dedi demekki o bu arkadaş şehir ler arası bu anteni kullanmışmı acaba2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
O tür dalgalanmalar yayından kaynaklanıyor...
Orjinal yazı sahibi: cekYBenim anten orjinal çubuk anten ama radyo dinlerken sinir oluyorum.normal bi teypden dinlediğimde hiçbir cızırtı olmadan çeken kanallar Opel'de ses devamlı bir azalıyo bi yükseliyor..2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cekYBenim anten orjinal çubuk anten ama radyo dinlerken sinir oluyorum.normal bi teypden dinlediğimde hiçbir cızırtı olmadan çeken kanallar Opel'de ses devamlı bir azalıyo bi yükseliyor..Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
Yorum
-
Mehmet abi normal bi araba teybinde rahat rahat dinleyebiliyorum.Sadece bunda böyle yapıyor.Servisteki ustada aynı şeyi demişti.Benim için fark etmiyor usbden dinlediğim için
Emre abi o ses yükselme şeysinide denedim ama bi değişiklik olmadı..
Yorum
Yorum