Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karakartal Doğal Ortamında :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Karakartal Doğal Ortamında

ömür kardeş sen bi imam gezdir bu arabada haha haha haha bu ne yaa yanıyor ortalık valla maşallah süper süper
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Maşallah hemşehrim,kazasız belasız binesin inşallah. Ben de alacağım ama şu lpg işinin hallolmasını bekliyorum.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Vallahı benım sımdıkı aklım olsa burdayken almazdım. Maşallah bizim yollar ( konya-bozkır bozkır-seydısehır) arası mıcırları kuş kafası oldugundan ve kaplamalar kış boyunca attıgından full taş iziydi tamponlarım Insıgnıaya buyuk sehırde bıneceksın bunu anladım

bu arada alında konyada toplantı yapmıs oluruz aramız yakın nasılsa
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Vallahi alacağım da benzinle binemem ben,lpg işini bekliyorum,bir de şu süpab eritme sorunu kafamı karıştırmakta malesef.
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Maşallah. Cayır cayır parlıyor

Yorum

Bayağı kılcalımız olmuş görmeyeli. Oturup düzeltmek lazımda nxt dolgusu yetiyor. bir dolgu temızlık operasyonu sonra daha ıstedıgım parlaklıga gelecek sanırım

Yorum

hakkaten cayır cayır parlıyor. süper. Allah kaza bela vermesin.

Yorum

İşleniyor...
                  X