Taş izlerinden kurtulma şerefine bugün Karakartalı podyuma çıkarmaya karar verdim . İstediğim ışığı yakalayamasamda fotoğraflar hoşuma gitti. 2 kat CG Blacklight uygulandı plish iyi seyirler. Maşallah diyeyim nazarım değmesin Ekinler sararmadan ekin tarlaları arasında da bir çalışma yapacagım önümüzdeki hafta içinde. Yeşil mavi tonlar kullanmaya devam Bu ara da fotoğrafları çekerken kene gelmiş banyoda bacagımda fark ettım yapışmadan etkisiz hale getirdim Burda genel bir sosyal mesaj verelım "Artık kenelerı kendiniz çekip çıkarabılırsınız bir sağlık merkezine başvurmanıza gerek yok. 10 gün içinde ateş aşırı eklem ağrısı kızarıklık vs belırtıler görürsenız öyle başvurun"
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Karakartal Doğal Ortamında :)
Collapse
X
-
Ynt: Karakartal Doğal Ortamında
ömür resmen şov yapmışın be dostum eline sağlık)) ama artık snn boya hiçbir ürünü kabul etmiyo bence gırtlağına kadar doldu)) bu arada blacklight glazemi wax mı ???2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
Ynt: Karakartal Doğal Ortamında
Orjinal yazı sahibi: cdd1907ömür resmen şov yapmışın be dostum eline sağlık)) ama artık snn boya hiçbir ürünü kabul etmiyo bence gırtlağına kadar doldu)) bu arada blacklight glazemi wax mı ???2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum