Bora arabamdanda rengindende çok menunum ama senin şu resimleri görünce Fotoğrafçılık kısmımdan utanıyorum kardeşim sen biliyorsun bu işi yahu
Filmler çok güzel olmuş Polis cevirirse güvenlik filmi de serviste çekilmiş suç unsuru olduğunu bilmiyorudum de söktürürüz o zaman de elletme muayenede hafif kusur diye geciyor zaten
Ya Bora bişey fark ettim kardeşim tamam her hali ile güzelde şu plaklaıkları sök bari daha hırcın daha sportif durur makina nacizane bir tavsiye kardeşim
bana göre şahane olmuş ama inşallah polis amcalarda beğenir birşey demez ihihi
Cam filmine eskisi gibi karışmıyorlar. Merak ediyorum, polis amcalar ktk'nın hangi maddesi ve trafik cezasının hangi maddesine göre ceza kesiyorlar? Tabi bu tartışılır
Bora arabamdanda rengindende çok menunum ama senin şu resimleri görünce Fotoğrafçılık kısmımdan utanıyorum kardeşim sen biliyorsun bu işi yahu
Filmler çok güzel olmuş Polis cevirirse güvenlik filmi de serviste çekilmiş suç unsuru olduğunu bilmiyorudum de söktürürüz o zaman de elletme muayenede hafif kusur diye geciyor zaten
Seninki için birşey demeye zaten gerek yok çok şık. Fotoğraf konusunda, çok üstün bir yeteneğe gerek yok bu araba için her açıdan çok kolay ve şık fotoğraf yakalamak mümkün. Ancak hala bazı pozları yakalayamadım, lens yetersiz lens olsa kimbilir neler çıkar. Evet, hafif kusurlu geçiyor. Diğer aracımda da vardı uzun süre birşey diyen olmadı, bunda da sanmıyorum.
Ya Bora bişey fark ettim kardeşim tamam her hali ile güzelde şu plaklaıkları sök bari daha hırcın daha sportif durur makina nacizane bir tavsiye kardeşim
Enkısa zamanda üşengençliğimden çift taraflı bant ve şeffaf silikonla mı tutturuyoruz?
Cam filmine eskisi gibi karışmıyorlar. Merak ediyorum, polis amcalar ktk'nın hangi maddesi ve trafik cezasının hangi maddesine göre ceza kesiyorlar? Tabi bu tartışılır
Çözümü var abi doktordan rapor benzeri bir belge alıp cezadan kurtuluyorsun Benim eniştede vardı
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Enkısa zamanda üşengençliğimden çift taraflı bant ve şeffaf silikonla mı tutturuyoruz?
siyah silikon da çok tercih ediliyor, farkını bilmiyorum ama.
bende aldımda henüz zemini hazırlamadığım için yapıştırmadım plakayı yakında kendi el işçiliğimle yaptığım uygulamayı paylaşacağım inşallah
siyah silikon da çok tercih ediliyor, farkını bilmiyorum ama.
bende aldımda henüz zemini hazırlamadığım için yapıştırmadım plakayı yakında kendi el işçiliğimle yaptığım uygulamayı paylaşacağım inşallah
Senin işçilik güzel, özellikle jantlar çok iyiydi. Nezaman uygularsın, bende senden taktik alırım haha
Kenarlara siyah silikon, oartalarada çift taraflı bant işi görür sanırım.
Malzemeleri koçtaş gibi bir mağazaten hallederim.
KArdeşim ben kendim yapmıştım tiner ile cerceve çok kolay siliniyor altına belli parcalara çift taraflı bant ve siyah silikon uyguladım yapıştırdıktan sonra kağıt bant ile bir gün ne olur ne olmazından iyi tutsun diye yapıştırıp beklettim
Orjinal yazı sahibi: BORA
Orjinal yazı sahibi: cagri
Yasal zorunluluğu aracın içinin şeffaf olmasından kaynaklanıyor aracın içinde ki kişiler polis camı indirtmeden görmesi ve teşhis etmesi esasına dayanıyor ama belli sınıf araclarda camlar orjin renkli çıktığı için bizim ki gibi araçları cevirmiyorlar genellikle...
Orjinal yazı sahibi: BORA
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Seninki için birşey demeye zaten gerek yok çok şık. Fotoğraf konusunda, çok üstün bir yeteneğe gerek yok bu araba için her açıdan çok kolay ve şık fotoğraf yakalamak mümkün. Ancak hala bazı pozları yakalayamadım, lens yetersiz lens olsa kimbilir neler çıkar. Evet, hafif kusurlu geçiyor. Diğer aracımda da vardı uzun süre birşey diyen olmadı, bunda da sanmıyorum.
En kısa zamanda makinalarımızla beraber bir çekim yapma olanağımız olur inşallah çok güzel fotolar çıkacağından eminim Siyah ve Beyazın büyüsü olur valla
KArdeşim ben kendim yapmıştım tiner ile cerceve çok kolay siliniyor altına belli parcalara çift taraflı bant ve siyah silikon uyguladım yapıştırdıktan sonra kağıt bant ile bir gün ne olur ne olmazından iyi tutsun diye yapıştırıp beklettim
Hmmm... Araç siyah, çerçeveler siyah daha güzel durur bence. Senin beyaz olduğundan, siyah çerçeve güzel durmaz kanımca ihihi yarın alayım malzemeleri
Yani tamponla bir bütünlük olması göze daha hoş geliyor cerceve bütünleşmeyi engeliyor bu nedenle cervece hoş olmuyor ama siyah için bir denemek lazım dediğin gibi siyah araba çerceveyi yutabilir...
Yorum