Nisan başında opsiyonlattığım 15 inde İzmir'e gelecek denilen aracımı 29 unda alabildim o da benim trafiğe gidip muameleciden ruhsat ve plakamı alıp hemen Opel e gitmemle oldu yoksa pazartesiye sarkacaktı Resimleri koymakta bugune kısmet oldu. Aracın içini siyah bekliyodum bej geldi. Arac için karter koruma hediye istemiştim karter korumalı geldi şansıma. Bej doşeme düşündündürüyo beni, biri poşetini bile koysa yanına leke olacak. En düzgün kir çıkarma yöntemi nedir bilen varsa söylerse sevinirim. (2.0 CDTI 130BG)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
34 VK 5210
Collapse
X
-
Ynt: 34 VK 5210
cok güzel hayırlı olsun hiç kafanıza takmayın koltuk kirlenme işini benimde bej 4/5 aydan beri hiç bişey olmadı söylendiği gibi kirlenmiyor yada ben kirletmiyorum kirlense bile bi ıslak mendin hemen cıkıyor.Ona bide cip atalım 130 bg oldu 166Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Ynt: 34 VK 5210
Hayırlı olsun...
Kazasız cezasız sürüşler dilerim. Ayrıca Bej döşeme araca çok yakışıyor.(çünkü bende bej döşeme kullanıyorum )
Temizliğide sizi korkutmasın o iş kolay.Belirli aralıklarlada detaylı temizlikle uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız.Beyaz 2011 Insignia 1,6T Cosmo, 19" jant, FlexRide, Sunroof, Ergonomik spor deri, Fly Audio Multimedia
Yorum
Yorum