Siyahta da çok güzel durmuş OPC. Ancak Hasan_apg09 arkadaşımızın dediği gibi ya bu jantlarla standart kullanmak, ya da bu kitle OPC jantı takmak daha şık durur.
maşallah kazasız belasız, siyah bir başka
jantları başka bir 18"le değiştirirseniz mutlaka yay takın, jant büyütmeden sadece tasarım değiştirenlerde görüntü eskisinden daha çok göze batıyor. yay bu sorunu giderir
Yakınmışız birbirimize. Ben Uludağ'ın arkasında kalıyorum. OPC jantı 19". 19" kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler konforu ne düzeyde. Ama hiç bozmıyım, bir de lastikle uğraşmayalım derseniz, 18" yakışan bir şey de olabilir.
Evet. Aslında 18" yapıp, yay takıp, güzel gözüktürmekle, 19" yapıp yaysız gezmek aynı konforu verir gibi geliyor. Aslında bu kiti takmışken 19" OPC jantı alın gitsin derim. Siyah OPC kitli, OPC jantlı olursanız tek olursunuz. Ben görmedim. Tercih sizin..
marşpiyelin yüksekliğe etkisi önemli değil, lastikle çamurluk arasında açıklık oldu mu aracın tüm güzelliğini alır götürür
bu arada OPC jant 20"
20 için birşey diyemem ama bence yaysız 19", yaylı 18" halinden daha konforlu olacaktır.
ki 20" + yay kullanan bile var (Erhan abi) daha detaylı bilgi verebilir.
18" + yay
19" custom jant + lastik
20" OPC jant + lastik
ben olsam bu 3 seçeneği düşünürdüm
Yorum