bence on numara olmuş jantda güzel sade olması daha güzel orjinal olması bence daha iyi bayıldım...sakın degiştirme orjinal kalsın hem performans hem konfor düşüyor
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
bence on numara olmuş jantda güzel sade olması daha güzel orjinal olması bence daha iyi bayıldım...sakın degiştirme orjinal kalsın hem performans hem konfor düşüyor
ufuk abim bu opc body kiti gösteren tek şey 20lik jantlar, jantlar 18 iken opc body kitten dolayı küçük kalmakta, ya orjınal kullancaksın, hiç biyerini ellmicen yada yaptırdınmı komple yaptırcan, bu şahsi fikrim benim....
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
teşekkür ederim.Haklısın jantlar öle kaldı.Büyütmeyi düşünmüyorum ama üsütndeki lastiğe gidecek güzel bir jant istiyorum.Emre yardımcı olursa tabi
jantın bir daakilık işi var kardeşim hallederiz hemen:9
sende durdun durdun resimleri yayınlayacak zamanı buldun ben senin arabayı buluşma propagandası olarak kullnacaktım Ankara buluşmasına gelenlere sürpriz olacaktı enginim ya
Yok ben herkesde istek görüyorum gelcek çok kişi var.Propoganda yapmaya gerek yok. 18 jant nasıl olur emre.Evin yolları berbat.Bu jantla yeterince kasisleri içimde hissediyorum haha
2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit
Yorum