Bu da benim hırçın yakışıklımmm ihihi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elessar (06 EP 300)
Collapse
X
-
Ynt: Elessar (06 EP 300)
bence on numara olmuş jantda güzel sade olması daha güzel orjinal olması bence daha iyi bayıldım...sakın degiştirme orjinal kalsın hem performans hem konfor düşüyor2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ufuk Canbence on numara olmuş jantda güzel sade olması daha güzel orjinal olması bence daha iyi bayıldım...sakın degiştirme orjinal kalsın hem performans hem konfor düşüyor
ufuk abim bu opc body kiti gösteren tek şey 20lik jantlar, jantlar 18 iken opc body kitten dolayı küçük kalmakta, ya orjınal kullancaksın, hiç biyerini ellmicen yada yaptırdınmı komple yaptırcan, bu şahsi fikrim benim....
Yorum
-
Bence de jantlar hariç çok güzel masallah ama jantlar kesin değişmeliSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
MAŞALLAH diyeyim. Allah kazadan beledan saklasın.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: elessarteşekkür ederim.Haklısın jantlar öle kaldı.Büyütmeyi düşünmüyorum ama üsütndeki lastiğe gidecek güzel bir jant istiyorum.Emre yardımcı olursa tabi
sende durdun durdun resimleri yayınlayacak zamanı buldun ben senin arabayı buluşma propagandası olarak kullnacaktım Ankara buluşmasına gelenlere sürpriz olacaktı enginim ya
Yorum
-
Yok ben herkesde istek görüyorum gelcek çok kişi var.Propoganda yapmaya gerek yok. 18 jant nasıl olur emre.Evin yolları berbat.Bu jantla yeterince kasisleri içimde hissediyorum haha2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit
Yorum
-
Siyah sahibi birisi opc yaptırsa da baksam nasıl oluyor dıye dusunuyordum kac zamandır bu kebap oldu Ben değiştirmem sanırım artık tamponları2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum