Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karakartalım :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Karakartalım

Maşaallah çok güzel,güle güle binin
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hayırlı olsun ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
        Adanalı mısınız?
        Evet abi Adana lıyım Arpelin o işaretini görünce anladım zaten
        Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Maşallah

Arkadaki logo biraz bütünlüğü bozmuş satıcı firmanın .
        Valla gelene geçene takıyorlar abi, biz Onatça dan aldık Captiva yı. Kuzenimin Cruze'u teslim almak için Arpele gittik o sırada Captiva dışarıdaydı. Hemen plakalıkları değiştirmişler o stickerı takmışlar uyuz oldum hemen söktüm. İnci beyazı arabaya kırmızı sticker yapıştırmışlar bir de. Millet sökmüyor ama burda.
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

abi hastayım bu siyaha ya.ama bilerek almadım ben bunun bakımıyla baş edemem Hayırlı uğurlu olsun,allahım keza bela vermesin inşallahh..

Valla gelene geçene takıyorlar abi, biz Onatça dan aldık Captiva yı. Kuzenimin Cruze'u teslim almak için Arpele gittik o sırada Captiva dışarıdaydı. Hemen plakalıkları değiştirmişler o stickerı takmışlar uyuz oldum hemen söktüm. İnci beyazı arabaya kırmızı sticker yapıştırmışlar bir de. Millet sökmüyor ama burda.
          Arka camımda kocaman reis yazıyor vede çok hoşuma gidiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
            abi hastayım bu siyaha ya.ama bilerek almadım ben bunun bakımıyla baş edemem Hayırlı uğurlu olsun,allahım keza bela vermesin inşallahh..

Arka camımda kocaman reis yazıyor vede çok hoşuma gidiyor
            haha O güzel gerçekten
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
              Sağolasın Bakım konusunda problerm olan sadece çizik meselesi aslında,araç hafif tozlanınca siyah çok güzel gözükür bu arabada hatta olası minik çizikçikleri bile kamufle ediyor toz
              2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

İşleniyor...
              X