bizim burda bi esnaf abinin kanına girdim, 5.20d alcaktı, abi dedim ona 180000 lira verilirmi hiç, aldırmadım bmw yi, ama memnun araçtan, aynı bmw, mercedes havası var diyor şimdi....
bizim burda bi esnaf abinin kanına girdim, 5.20d alcaktı, abi dedim ona 180000 lira verilirmi hiç, aldırmadım bmw yi, ama memnun araçtan, aynı bmw, mercedes havası var diyor şimdi....
bence iyi bişey yapmamışsın abi BMW 5 imkanım olsa Insignia'nın sadece OPC'sine bakarım tabi 5'in sıfırı için söylüyorum
bmw 5.20d çok güzel bi araç, yolda görünce hayranlıkla bakıyorum, özellikle beyaz rengine hasta oluyorum, ama 180000 lira o araca asla vermem, o kadar parayı gözden çıkaracaksam ya e250 coupe/cabrio, yada 2.el cls 320 cdi....
kesinlikle 180,000 tl para gözden cıkarsa bmw varana kadar ne arabalar var sonuçta 180,000 tl veriyorsun 60,000 insignia maymun yapıyor seni sagından solundan geciyor
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
kesinlikle 180,000 tl para gözden cıkarsa bmw varana kadar ne arabalar var sonuçta 180,000 tl veriyorsun 60,000 insignia maymun yapıyor seni sagından solundan geciyor
abi olaya öyle bakıktan sonra modifiyeli Corsa da Ferrari'yi geçiyor turbolu şahin seni geçse madara mı olmuş olacaksın, ama şahinci senin aldığın sürüş keyfini alamıyor Insignia'yı satsan kaç tane alırsın o şahinden
E segmentine geçtin mi olay değişir, zaten 180'lik olan 520d bayağı dolu. c180k, 316 gibi boş ve sıradan bir BMW'de değil. Insignia'nın Cosmo'su dolu BMW'nin prestijine o para verilir
Hasan kardeşim. hayırlı uğurlu olsun. allah jaza bela vermesin. ben de yaklaşık 3 hafta sonra teslim alacağım 130 luk dizelimi. kullanıma ilişkin görüşlerini bizimle paylaşırsan sevinirim...
Hasan kardeşim. hayırlı uğurlu olsun. allah jaza bela vermesin. ben de yaklaşık 3 hafta sonra teslim alacağım 130 luk dizelimi. kullanıma ilişkin görüşlerini bizimle paylaşırsan sevinirim...
teşekkür ederim, aracı bi abimize aldık, bende 1.6 180 cosmo var, kullandığım kadarıyla kullanımı çok zevkli, harika bi araç, şuan aracım olmasa 1.6 180 yerine 2.0 cdti 130 luk tercih edebilirdim....
Yorum