Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Klasik İnsignia İşte :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Klasik İnsignia İşte )

Orjinal yazı sahibi: yigity
    ön tamponda folya kaplama mı war?? :/
    biraz ton farkı var değilmi tamponun plastik olmasından kaynaklanıyormuş ve beyaz çok belli ediyormuş
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      biraz ton farkı var değilmi tamponun plastik olmasından kaynaklanıyormuş ve beyaz çok belli ediyormuş

aynen öle, metal kısım ile plastik kısım arasında ton farkı oluşmakta, açık renklerde çok belli oluyor, benim eski vectrada renk tutmadı diye 3 kere boyattım tamponları ama yine tutmadı, yapcak bişi yok....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        maşallah aracınız çok güzel Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin kazasız belasız
        Teşekkür ederim Murat bey, Allah razı olsun hep birlikte aynı duygularla bineriz inşallah...

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Abi gece gece bitirdin beni İlk Insignia resmini görünce direk kaydettim bilgisayara Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
        Sağolasın Hasan Furkan kardeşim )

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Beyaz melek..Maşaallah hocam Allah kaza bela vermesin...
        Teşekkürler Bülent bey, ismini de bir kez daha teyit etmiş olduk... )

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        maşallah fatih bey, aracınız çok şık....
        Sağolun Hasan bey. Aslında beyaz pek tercihim değil fakat siz de farkındasınızdır, aracınız beyaz olduğu için, hakikaten çok yakışıyor ki tek korkum renginden dolayı pişman olacağım düşüncesiydi.

Orjinal yazı sahibi: Ali_41
        allah nazarlardan korusun...
        Sağolun Ali bey.

Orjinal yazı sahibi: skydroll
        Hayırlı olsun..İyi bir seçim yapmışsınız..Paranızın karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir araç..ve dikkat çekiyor...
        İnşallah dediğiniz gibi olur Nail bey. Babam ve eşimle iddiaya girdik zira en uzun kullanacağım araç olacak diye

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        Orjinal yazı sahibi: cagri

aynen öle, metal kısım ile plastik kısım arasında ton farkı oluşmakta, açık renklerde çok belli oluyor, benim eski vectrada renk tutmadı diye 3 kere boyattım tamponları ama yine tutmadı, yapcak bişi yok....
        Evet fotoğrafta ben de dikkat ettim öyle cıkmış boya yada folyo yok Çağrı ve Hasan beyin dediği durumdan kaynaklanıyor normalde gözün takılacağı derecede ton farkı yok
        Fatih ODABAŞ

Yorum

Aracınız çok güzel maşallah. Allah banada nasip eder inşallah...

Yorum

Beyaz ayrı bir güzel güle güle kullanın
            Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
              Aracınız çok güzel maşallah. Allah banada nasip eder inşallah...
              Aklımın ucundan geçmezdi, İnsignia demeyeceğim, "D" segmenti bir araç... Geçen yaz kardeşimle amcama passat aldık. Aracın içine gömülme olayı beni mest etti. E cepte o kadar para yok derken Baba takviyesi ile bitirdik Şimdi bana şükretmesi kaldı. Aracın tutkunu değildim ancak şu an fazlasıyla seviyorum Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah, saygılar.

Orjinal yazı sahibi: Güneş
              Beyaz ayrı bir güzel güle güle kullanın
              Teşekkür ediyorum Ali kardeşim birlikte inşallah...
              Fatih ODABAŞ

Yorum

sevgılı hocam megane dan sonra haralde uçak gelmıstır bu araba sıze hayırlısı olsun en yakın zamanda gorusmek uzere.

Yorum

Megane'da güzeldi be Ömer burda da tartışmayalım ihihi yada tartışalım arşiv niteliğinde bilgi olsun diycem ama Megane'a haksızlık etmiş oluruz sonuçta C segmenti bir araç dknow. Ama alınma Megane'ın hala C segmentinin kralı olduğunu düşünüyorum ihihi ve duygusal bir bağın neticesi sanırım nerde Megane görsem yol veriyorum
                  Fatih ODABAŞ

Yorum

İşleniyor...
                  X