Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Es Es
Collapse
X
-
Ynt: Es Es
Orjinal yazı sahibi: Ufuk_Cansiyahın asaleti sayende daha fena olcak berker celiklede konuştum havaların biraz daha ısınmasını bekliyoruz2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
herzaman hasanım siz orda daha coksunuz tek araba basıp gelebilirsiniz malum benzin hesabı yapar olduk bana tek ortak olsa gelirim 700/750 km gibi bir yol tek kişiye agır geliyor ama 3 kişye dokunmaz adam başı 100 kagıt yeme içme bozalar benden .... gökhana 2bardak2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Maşallah taş izi cizik yok gerci daha 4 aylık uzun bir istanbul bursa bu arada 4023 km oldu...app ankarada turan abi var cok başarılı ben müşterilerime bile ordan sipariş veriyorum2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ufuk_Canherzaman hasanım siz orda daha coksunuz tek araba basıp gelebilirsiniz malum benzin hesabı yapar olduk bana tek ortak olsa gelirim 700/750 km gibi bir yol tek kişiye agır geliyor ama 3 kişye dokunmaz adam başı 100 kagıt yeme içme bozalar benden .... gökhana 2bardak
doğru diyosun abi, bu konuyu bi konuşalım, 4 kişi tek araçla oldukça uygun olabilir....
Yorum
-
4 kişi bedava olur abi siz orada buluşuyorsunuz hafta sonu buluşup sabah 7 gibi cıksanız 10 civarı burda olursun hemde söför olayıda sorun olmaz hepiniz F1 pilotu yapın bir plan abi Hasanım2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
Yorum
Yorum