Ynt: Grau Blitz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Grau Blitz
Collapse
X
-
vay arkadaş bir kaybolduk ortalık karışmış bugün aydına gidiyordum servise biraz gaza yüklendim 170 km yi gördüm ve inanamadım daha gaz pedalını diplememiştim çeyrek basımlık kısmı havadaydı ve araç hızlanmaya devam ediyordu ama yol gidiş geliş tek şerit olduğu için korktum ayağımı gazdan çektim (yol düz ve meyilsizdi) servise gidip geldim depoyu fulledim 208 km yol yapmışım araç 26 lt benzin aldı buyolun sadece80 km si şehir içi yani yaklaşık 100 km de 13 litre yakmışım.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79vay arkadaş bir kaybolduk ortalık karışmış bugün aydına gidiyordum servise biraz gaza yüklendim 170 km yi gördüm ve inanamadım daha gaz pedalını diplememiştim çeyrek basımlık kısmı havadaydı ve araç hızlanmaya devam ediyordu ama yol gidiş geliş tek şerit olduğu için korktum ayağımı gazdan çektim (yol düz ve meyilsizdi) servise gidip geldim depoyu fulledim 208 km yol yapmışım araç 26 lt benzin aldı buyolun sadece80 km si şehir içi yani yaklaşık 100 km de 13 litre yakmışım.F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: ulas79vay arkadaş bir kaybolduk ortalık karışmış bugün aydına gidiyordum servise biraz gaza yüklendim 170 km yi gördüm ve inanamadım daha gaz pedalını diplememiştim çeyrek basımlık kısmı havadaydı ve araç hızlanmaya devam ediyordu ama yol gidiş geliş tek şerit olduğu için korktum ayağımı gazdan çektim (yol düz ve meyilsizdi) servise gidip geldim depoyu fulledim 208 km yol yapmışım araç 26 lt benzin aldı buyolun sadece80 km si şehir içi yani yaklaşık 100 km de 13 litre yakmışım.
ohh ohhh konuş böylede içim serinlesin neee 13 lt mi? DDDDDDDD hay aklımı seveyim 1.4T sen bnim herşeyimsininsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: ulas79vay arkadaş bir kaybolduk ortalık karışmış bugün aydına gidiyordum servise biraz gaza yüklendim 170 km yi gördüm ve inanamadım daha gaz pedalını diplememiştim çeyrek basımlık kısmı havadaydı ve araç hızlanmaya devam ediyordu ama yol gidiş geliş tek şerit olduğu için korktum ayağımı gazdan çektim (yol düz ve meyilsizdi) servise gidip geldim depoyu fulledim 208 km yol yapmışım araç 26 lt benzin aldı buyolun sadece80 km si şehir içi yani yaklaşık 100 km de 13 litre yakmışım.
ohh ohhh konuş böylede içim serinlesin neee 13 lt mi? DDDDDDDD hay aklımı seveyim 1.4T sen bnim herşeyimsinF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: ulas79Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: ulas79vay arkadaş bir kaybolduk ortalık karışmış bugün aydına gidiyordum servise biraz gaza yüklendim 170 km yi gördüm ve inanamadım daha gaz pedalını diplememiştim çeyrek basımlık kısmı havadaydı ve araç hızlanmaya devam ediyordu ama yol gidiş geliş tek şerit olduğu için korktum ayağımı gazdan çektim (yol düz ve meyilsizdi) servise gidip geldim depoyu fulledim 208 km yol yapmışım araç 26 lt benzin aldı buyolun sadece80 km si şehir içi yani yaklaşık 100 km de 13 litre yakmışım.
ohh ohhh konuş böylede içim serinlesin neee 13 lt mi? DDDDDDDD hay aklımı seveyim 1.4T sen bnim herşeyimsininsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cekYUlaş bey aracınızı bugün 2 defa gördüm Kuşadası'nda Hatta Sahilde park kısmından çıkarken Caddy ile sıkışmıştınız..insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum