Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Grau Blitz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Grau Blitz

bence bu motor insignia da güzel astra dedin mi 1.4 t olacak çakma işi hiç sevmem))
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Orjinal yazı sahibi: drwaverunner
      Bizimm araç o. Ne işi var burda
      Hüsnü bey hayırdır bir problem mi var ne güzel paylaşmışlar Maşallah diyelim hep beraber.
      Fatih Abi,
      Takılıyorum yaa. Sn. Ulas79 aktif üyelerimizden Onu burda görmek güzel. Biz kendisini çooookkkk Maşallah'ladık.

Yorum

FAtih abi Ulaş bey e savaş açmayı öneriyorum bana destek olun Suçu 1.6 T astra almak için kanıma girmek
        F30 Sport+

Yorum

Fazla yaklaşmayın 1.6T Astra J'ye derim rüzgar tüneline falan girersiniz mazallah

Yorum

ooo replikler karışmış
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              ooo replikler karışmış
              Fatih Abi Astra 1.6T'yi görünce birince panik yapıp agresifleşti mi sanki

Yorum

Hüsnü abi benim altımda 1.6 t astra olsa şehir içinde insignia ile makaslara girmem çünkü aniden durmak icap ederse insignia durur da astraya allah kerim... bunu ciddi diyorum fren sistemleri farklıymış
                F30 Sport+

Yorum

hepimiz kardeşiz bu sürat nediye.... şaka biryana eğer astra 1.6t denemediyseniz deneyin hem tam otomatiğin keyfi hem 180hp nin atikliği(buarada araç da hafif değil 1500kg ruhsatta görüneni,frenler şu ana kadar sıkıntı çıkarmadı dengeli bir araç ,watts bağlantılı arka süspansiyon var keyifli bir kullanımı ve sportif görünümü var )
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    Hüsnü abi benim altımda 1.6 t astra olsa şehir içinde insignia ile makaslara girmem çünkü aniden durmak icap ederse insignia durur da astraya allah kerim... bunu ciddi diyorum fren sistemleri farklıymış
                    Bahsettiğim rüzgar tüneli zaten makaslarda pek girilecek cinsten değil Frene pek gerek yok

Yorum

benim kanım hızlı akıyor sürekli gaz fren debriyaj makas ın vazgeçilmezleri
                      F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar ;

Bizim aracın motorları cosrsa OPC olarak sunuluyor ne olmuş yani Astra sürücülerinin canı yokmu opel onuda düşünmüş ve koymuş esas önemli olan şu bu gücü kaldırabiliyormu araç max hızlardaki durumu nedir ivmelenme nasıl 220 de iken 180 düştüğü zaman toplarlama süresi nasıl bunlar önemli gerisi bütün üyelerimiz kardeşimiz ve abimizdir şu da bir gerçek astrada 1.6 180 hb tercih etmek en doğrusu bence.

Hüsnü bey elbet birgün Rüzgar tüneline gireceksiniz girdiğiniz zaman beni hatırlayın.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Arkadaşlar ;

Bizim aracın motorları cosrsa OPC olarak sunuluyor ne olmuş yani Astra sürücülerinin canı yokmu opel onuda düşünmüş ve koymuş esas önemli olan şu bu gücü kaldırabiliyormu araç max hızlardaki durumu nedir ivmelenme nasıl 220 de iken 180 düştüğü zaman toplarlama süresi nasıl bunlar önemli gerisi bütün üyelerimiz kardeşimiz ve abimizdir şu da bir gerçek astrada 1.6 180 hb tercih etmek en doğrusu bence.

Hüsnü bey elbet birgün Rüzgar tüneline gireceksiniz girdiğiniz zaman beni hatırlayın.

çok ağır konuşmuşsun be abi
                          F30 Sport+

Yorum

Sn. Gökhan_55,

Siz de hiç destek olmuyorsunuz. Insigniateam'de hemen Insigina tarafına geçiyorsunuz

Astra 1.4T'nun Insignia 1.6T'den daha güçlü ve hızlı olduğunu Fatih Abi'ye kabul ettirme mücadelemde yalnız bırakıyorsunuz.

Bu kadar Insignia kullanıcısı arasında rüzgar tüneli kaçınılmaz oluyor

Yorum

1.4 T 1.6 T den hızlı mı ? ihihi
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                                1.4 T 1.6 T den hızlı mı ? ihihi
                                o gönüllerin en hızlısı
                                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                                X