İnsignia iç aydınlatma paketi cool sizce nasıl görünüyor..? yorumlarınızı alayım..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia İnterior Ambiance ..
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia İnterior Ambiance ..
evet abi, piano lake döşemenin üzerinde photoshopla ufak bi çalışma yaptım. hani Mercedes S serisinde var bu iç aydınlatma.. hoşuma gitmişti, dedim bizim araçlarda da böyle bi aydınlatma olsa nasıl olur acaba, diye ama pek fark edilmedi sanırım.. neyse artık, sağlık olsun diyelim..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
3m ambiyans ışıklandırma ürünleri var kullanan varmı benim aklıma yattı walla süper olur nerde satılır yada buluruz????????2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
işin güzelliği de zaten orda ya abi çok dikkat çekmeyecek, öyle ben burdayım demeyecek gözü rahatsız etmeyecek.. sadece keyf verecek bi ışık olacak, gece özellikle karanlık yollarda kokpit aydınlatmasına başka bi hava katacak olması önemli..
piano lake nin olduğu kısım değilde hani, tuş takımının olduğu konsolun altında hafif bi boşluk var zaten oralara uygun renkte led döşense, zaten piano lakeler parlak bir görünüme sahip olduğundan geceleri ışık biraz daha dağılır üzerinde ve hoş bi ambiyans olur gece yolculuklarında
ben böyle düşündüm.. ilerde uygulama yapabilirim.. bunu düşünen başka arkadaşlarda olursa diye, fikir vermesi açısından photoshop da oynadığım bu resmi paylaşmak istedim sizlerle.. saygılarımla
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum