Ynt: şimdi çıktı fırından
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
şimdi çıktı fırından
Collapse
X
-
abicim bana göre de jant bi arabanın yüz akı rezil de vezir de eden onlar..bu arada bende bugun hız rekorumu arttırdım.239 km/h sellektör yapmaya başladı karşıdan gelenler radar için mecburen çektim ayağımı gazdan ama iyide gidiyoduk neyse bi dahakine artık..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Aybarsabicim bana göre de jant bi arabanın yüz akı rezil de vezir de eden onlar..bu arada bende bugun hız rekorumu arttırdım.239 km/h sellektör yapmaya başladı karşıdan gelenler radar için mecburen çektim ayağımı gazdan ama iyide gidiyoduk neyse bi dahakine artık..
aman hocam bu kadar hız yapılırmı yaw, elazığda yollar müsait sanırım...
Yorum
-
valla elazığda değil de nerde yaptığımı duysanız hiç inanasınız gelmez .doğubeyazıt ığdır arasında yaptım...bilen var mı bilmiyorum ama d.beyazıttan geliş istikameti çok güzel hafiften bi meyil de var gittikçe gidesi geliyor insanın..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Aybarsyok düz asfalt .ama görmek lazım buraları da ishakpaşa sarayı -sarıkamış Allahu ekber dağları-kars ani harabeleri muhteşem yerler..
ne kadar muhteşem olabildini tahmin edebiliyorum, walla tkıştık kaldık koca şehirde, heryer taş beton, bina, toprak gördümüğüz yok
Yorum
Yorum