Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şimdi çıktı fırından

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: şimdi çıktı fırından

Allah razı olsun hepimizinkine nazar değmesin.valla abicim ben baya haşır neşirim karla iş nedeniyle erzurum-kars-ığdır-sarıkamış güzergahına gidiyorum sürekli .kış lastiklerinide takınca her yer antalya bana )

Yorum

Hayırlı olsun maşallah en sevdiğim jant burdada açık mavi var ondada aynı janttan var çok asil değişik duruyor..
      Alıntı:Turbonun intercoolerini havalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu atmosferikten kurtar

Yorum

Biri şu insigniayı önümden alsın kapatamıyorum ekranı araç yıkılıyo maşallah.Hayırlı uğurlu olsun aybars bey valla süper ötesi bişey.kafiyeye bak haha

Yorum

Kar altında avını bekleyen aslan gibi ş....m

Yorum

olay budur noktayi koymussunuz aklimdaki goruntu istee bu masallah kazasiz belasiz surusler..
            tavani siyah kaplamayi dusunur musunuz bilmem ama ben kaplatirdim cok yakisiyor

Yorum

valla kafiye ki ne kafiye olmuş.ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize.tavan kaplamasına gelince ilerde solma yaptıgını sölüyorlar bende onun için pek sıcak bakmadım ..

Yorum

Arkadaşlar herkesin kandilini kutluyorum...

Yorum

#45 peki tecrubeler sonucunda hangi kis lastigini onerirsiniz?

Yorum

Bbundan önceki aracımda da goodyear ultra grip 7 kullandım kesinlikle tavsiye ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sabah
                      Orjinal yazı sahibi: sabah
                      Orjinal yazı sahibi: Aybars
                      dün aldım aracımı .resimleri eklemek bugüne kısmetmiş.umarım beğenirsiniz..
                      Arkadaşım, aracınız çok güzel inşallah kazasız belasız.
                      20" jantlar çok yakışmış.Memnunmusunuz..??
                      daha sonra sürüş izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
                      Bende 20" olarak sipariş verdim.Forumlarda 20" için pek hoş laf eden yol..(kullanıcıları dışında)
                      yorumlarınızı merakla bekleyeceğim..
                      hocam nasıl gidiyor 20" jant işi..Burada ayrı konu olarak da açtım ama kimse girip birşeyler karalamıyor..Allah razı olsun moderatör arkadaşlar girip bir iki şey yazmışlar ayıp olmasın diye.Sizin fikriniz bir kullanıcı olarak benim için çok değerli.Özellikle yabancı forumlarda 20" için yazın kullanımı daha uygun diye yorum var.Kış şartlarında kullanımında sıkıntı varmı?
                      2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"

Yorum

benim için gayet konforlu ..kış konusunda da henüz bir problem yaşamadım.basna göre tek eksisi yanak genişliği az olduğu için jantların çizilebilme riski.gerisi de fasa fiso )zaten görüntü herşeye değiyor..

Yorum

Sabah bence görsellik yönünden mükemmel ama bende kullanıci değilim fakat forumda az kullanilmiş 18" jant satılıyor (arkadaşı unuttum) bence kış için ayrı jant bir çözüm olabilir gibi geliyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                            Sabah bence görsellik yönünden mükemmel ama bende kullanıci değilim fakat forumda az kullanilmiş 18" jant satılıyor (arkadaşı unuttum) bence kış için ayrı jant bir çözüm olabilir gibi geliyor
                            hocam ilanı gördüm ama arkadaşın fotoğraf yüklemesini bekliyorum..
                            2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"

Yorum

masallah arac guzelde leylek gıbıduruo bıraz basmak lazım

Yorum

tabi jant büyük olunca yay da şart oluyor ihihi
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X